Jump to content

Call of Duty Black Ops

ShinyShadow
 Share

Recommended Posts

Call of Duty Black Ops va fi lansat pe data de 11.09.2010 , el a fost dezvoltat de catre Treyarch si publicat de catre Activision.Jocul este transa a 7-a din seria Call of Duty si al treilea joc care urmeaza sa fie dezvoltat de catre Treyarch.Call of Duty Black Ops a fost facut la pre-comanda doar pentru PC , Xbox 360 , si Play Station 3 , Activision a mai confirmat ca va ma fi lasant si pentru Nintendo Wii

Aici este un Trailer cu Call of Duty Black Ops , sper sa va placa !

Intel Processor - Core 2 Duo E4700 2.6GHz GD cpu hardware score: 4 Login to compare your CPU

AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5600+

Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GTS GD gfx hardware score: 5 Login to compare your GFX Card

ATI Graphics Card - Radeon X1900 Series

RAM Memory - 2 GB

Hard Disk Space - 10 GB

Direct X - 9

Edited by ShiNy

● Dupa trailer pot spune ca va fi un joc care o sa dea clasa la multe alte jocuri, poate o sa ia si Shooter of the Year sau cel mai bine Game of the year :)

● Si grafica nu mai zic. acuma nu pot distinge din trailer dar vedem jocu cum se prezinta.

● Cerintele sunt putin cam exagerate, nu stiu daca sunt cerintele minime sau recomandate dar tot ce sper e sa fie optimizat foarte bine ca sa mearga ca uns.

● Mai bun ca Crysis 2 nu se stie daca o sa fie ca ala se zice ca va grafica foarte mare, aproape de realitate dar vedem.

Pai Crysys 2 , inca nu a apraut , si sincer sa fiu , si celelalte doua crysys au grafica cam ca si in real life , acelea find Crysys si Crysys Warhead , le-am terminat pe aman2 , dar dupa cum am vazut din traileru asta , are o grafica foarte buna , crek as putea spune ca e mai buna ca si la Crysys , dupa parearea mea :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.