Elix Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Display Name: Elix Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/363043-cerere-personala-elix-avatar-coperta/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Aceasta imagine e doar un exemplu la ceea ce vreau sa iasa http://i.imgur.com/AryGtLi.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un logo pentru clan Text: Veterans Team Dimensiuni: Dimensiunea unui logo. (eu personal nu o stiu.) Alte precizari: Imaginea de mai sus e un exemplu pentru logo... Vreau sa apara "V" ala mare + undeva jos sa scrie Veterans Team... Mare atentie ca il vreau format png (e logo pentru un clan). Sper sa aveti o creativitate bogata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) Edited January 22, 2017 by MSiLevy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 @@MSiLevy, interesante creațiile. Mulțumesc pentru efortul făcut. +1, mai astept ceva lucrării. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) @Elix am încercat să nu complic lucrurile și să îl păstrez cât mai simplu sper să îți placă Edited January 22, 2017 by GF Flinch 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 (edited) @, e o idee destul de interesanta. Multumesc pentru efort. +1 Mai astept ceva lucrari. Edited January 23, 2017 by Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 @@Elix, 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 (edited) @, interesanta creatia insa textul ala Veterans Team scris acolo trebuia gandit ceva mai mare. +1 pentru efort si pentru idee Mai astept. Edited January 23, 2017 by Elix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 @@Elix, nu cred că ești în postura în care să-mi spui cum era mai bine și cum nu. Mai ușor cu această atitudine, pe lângă faptul că ne-ai cerut și pe TS să facem pentru cei care ne scriu, ai și prietenția să-mi spui mie cum să lucrez? Take it easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) , te înșeli. Chiar e în postura în care să îți spună cum era mai bine și cum nu, pentru el, de ce? Pentru că el a făcut cererea. Nu mă înțelege greșit. Da, are pretenția să îți spună cum să lucrezi, ai fost plătit vreodată pentru o lucrare? După cum ai reacționat nu cred. Nu înțeleg reacția ta, de ce te simți atacat? @Cristina, nu te contrazic. Dar hai să facem un exercițiu de imaginație, cum te-ai simți tu (client) când un designer ți-a făcut o lucrare care nu e tocmai pe placul tău, și îi spui ce și cum ai vrea să modifici iar designer-ul ar răspunde în felul ăsta? Nu era mai frumos să refacă lucrarea.. poate în alt mod, ca amândoi să fie mulțumiți? btw, @Elix, am scris ''veteran'' în loc de ''veterans''. Noroc că am păstrat .psd-ul, nu mai pot da edit la postare însă. Ți-l las aici Edited January 24, 2017 by Flinch 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) @,fiecare are dreptul să-și spună opinia dar odată ce doar designerul/membrul respectiv știe câtă muncă a depus în aceea lucrare chiar dacă rezultatul final nu-și arată și sâmburele și primește comentarii negative precum „nu ai depus destulă muncă” „ce lucrare nereușită” ș.a.m.d .. nu i-ar conveni, o spun din propria experiență. Fiecare a spus ce avea de spus, să numai facem chat aici. @ așa da, dar Elix nu i-a spus să-l modifice, de asta a venit cu comentariul de mai sus Edited January 24, 2017 by Cristina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elix Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 @, cel ce are tupeu fantastic esti tu. Multumesc frumos pentru ajutor in orice caz. Nu vreau sa provoc un scandal in acest topic. Multumesc tuturor pentru ajutor. Aveti +1 cei ce merita. Se poate topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 @, cel ce are tupeu fantastic esti tu. Multumesc frumos pentru ajutor in orice caz. Nu vreau sa provoc un scandal in acest topic. Multumesc tuturor pentru ajutor. Aveti +1 cei ce merita. Se poate topic closed. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts