Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema - Samsung Galaxy S3 Neo - Android


RW SweeT
 Share

Recommended Posts

Nume: RW SweeT.

Ce problemă ai? Cand apas butonul cel mare al telefonului (Home), pentru a inchide aplicatiile imi apare eroare din poza!

Ce model este dispozitivul cu probleme? S3 Neo.

O scurtă descriere a situației: In cursul zielei de ieri, am descarcat un joc si niste muzica, si dupa cateva ore a inceput sa-mi faca problema din poza.

Poze cu problema (dacă se poate): http://imgur.com/a/MW2fX

Alte precizări: Tin sa mentionez ca i-am dat si restart din fabrica si petnru cateva ore nu mai am aceasta problema, dar dupa iar apare! Stiti cum pot rezolva problema?

Link to comment
Share on other sites

@@RW SweeT, asta e pentru resetare din fabrică, posibil să meargă și așa. Pentru resetarea soft-ului trebuie să-l duci la un service dacă tu nu te pricepi.


1. Apasă butonul «Meniu» de pe ecranul principal.

2. Apasă «Settings».

3. Selectează «Back up and reset» (creați copie de rezervă și resetați).

4. Apasă «Factory data reset».

5. Apasă «Reset device». În cazul în care ai activată funcția de blocare a ecranului, va trebui să introduci parola sau codul PIN, înainte de a continua.

6. Selectează «Delete all». Telefonul tău va șterge toate setările și datele personale, iar apoi va reporni.

Edited by South Zhao
Link to comment
Share on other sites

@@RW SweeT, bun, atunci înseamnă că telefonul poate face față acestui android, deoarece este ultima versiune posibilă de android pe acest telefon. Deci problema nu are cum să fie că nu mai face față telefonul. Dacă spui că nu a mers nici cu resetarea din fabrică, încearcă să-l duci la un service. Mai mult ca sigur îți vor face o resoftare.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.