Jump to content

Drogul [ PERICOL PENTRU TOTI ]

psihidelick
 Share

Recommended Posts

Am incercat o singura data si o sa va dau si numele la ce Purple Relax - New Formula dar totusi consider ca feicare face ce vrea cu viata lui. Eu am decis sa nu ma mai ating cel putin de prostiile astea legale, De la iarba nu a murit nici 1 om de la cele din coffe shop-uri , da si inca multi ;)

Recunosc ca odata m-am drogat cu ceva fel de trabuc de tigara dar era legala ma facea sa rad mult si ziceai ca sunt beat si prost :)) costa una vreo 200-pana la 500 de mii dar o inchis acel magazin era legal...

Dar nu am sa mai folosesc niciodata asemenea prostii, prietenii m-au invatat si m-au dus si pe mine cu ei...

Pfaa..droguri..Eu cand am fumat , tigari, o luna nu stiam unde sa ma bag (la cat de dus` eram eu :-J ,da si inca sunt ) sa nu ma vada o ruda , un prieten de familie , etc. ca o puneam rau cu tata..Pe ce ca nu mai aveam bani la scoala , si pt ce : Sa fiu cel ma "smeker" din curtea scolii ca intru in grupul fumatorilor ...wow ce bun eram...

Si pana la urma asta patesc cam toti care consuma droguri : Tigari , acestea din cazua anturajului , dupa se trezeste unul mai "intelept" sa se duca la spice puff sa ia "iarba" , si se apuca toti ca e frumos sa fi "spart ".

Deci sper ca ati inteles ceva din povestioara asta

Ps: Psih sper ca nu te`am deranjat cu ceva :)

Sa zicem ca drogul da , dar alcoolul luat in cantitati mici , cu masura chiar ajuta la digestie si anumite boli :)

Depinde si ce alcool :)

drogul natural nu ucide, doar daca intri in senzatia data de el si te sinucizi de nebun dar in rest nu vad pericole doar psihice si pe perioade reduse, nu afecteaza organismul pe perioada indelungata. cat despre drogul sintetic gen pastilele te distrug atat psihic cat si sanatatea pe un timp indelungat

alcoolul dus la dependenta te distruge din toate punctele de vedere, mai ales social

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.