Jump to content

[B-zone Battle] Wesley vs Smith

Wesley
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Wesley

Numele celui provocat : Smith

Tema luptei : Free (Nu ai facut ce ai zis, so am facut free, daca faceai Anime, mai ziceam)

Dimensiuni : 350 x 150

Deadline time posting : 24h

Edited by Smith™
Tema: Free

Pls Dati TC!

Eu am Scris Tema Anime si Smith A modificat tema Free!!

Eu te-am provocat u respecti tema!

E Destul de Anime..!

.

Edited by Wesley

Stii ceva baiete? M-am saturat de fitele tale. Vrei sa-ti demonstrez ce inseamna anime?

47013939456253457075.png

ASTA inseamna anime, nu desene animate, nu Sponge Bob.

Tu faci provocari pentru +1, ei bine, o sa fac si eu cerere de warn-up pentru +1.

Ai 100% warn si faci din astea?

Mai mult de 12 ani oricum nu iti dau, ma provoci aiurea, faci lucrari de toata jena (nici tema n-ai respectat-o), eu ma chinui sa fac lucrare calumea si tu gata, TC. Oricum cand ai vazut ce lucrare naspa, sa-ti zic drept, ai, pe langa a mea, nu stiai cum sa scapi ca sa nu fii umilit.

Du-te frate pe alta comunitate, aici nu mai ai ce cauta. Cel putin nu la sectiunea PS.

Te anunt: Ai interzis sa mai faci orice cerere la Photoshop (orice cerere vei face pentru tine, iti va fi stearsa), nu ai voie sa pariticipi la SOTW(nu ca ai participa) si nu mai ai voie sa provoci pe nimeni. Deasemenea nu mai ai voie sa faci topic-uri cu creatii, si asa nu faci nimic bun. Orice topic vad, delte. In caz contrar, vei suporta consecintele

Sper ca am fost destul de clar. La orice abatare, vei primi ban, nu mai e loc de warn. Oricum, am vazut acum ce "perle" mi-ai zis, esti pe picior de ban.

Numai bine.

Edited by Smith™

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.