ToNy BraZiliaNu Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Display name : ToNy.BraZiliaNuNumarul posturilor : 239Doresc urmatoarele lucruri : Font-urile din urmatoarele imagini : http://imgur.com/a/DSeYM, daca puteti si cele secundare sunt la inceput cu photoshop-ul si vreau sa le am pe toate si daca se poate si cate un link de download, stiu ca cer cam mult, dar multumesc celor care ma vor ajuta <3Alte precizari : Dau +3 la acel post, celui care ma ajuta si inca +2 la alte posturi random, mersi batieti, v-am pupat <3 Edited February 3, 2017 by ToNy BraZiliaNu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Cel de la Akim este Master of Break De la viteazul este 04b03 Cel de la Tony este Mustang (nu il găsesti pe Dafont) Cel de la Brazilianu este Arial, cred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToNy BraZiliaNu Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 Cel de la Akim este Master of Break De la viteazul este 04b03 Cel de la Tony este Mustang (nu il găsesti pe Dafont) Cel de la Brazilianu este Arial, cred Multumesc, iti voi da +2, dar mai astept in continuare raspunsuri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 48h fără bump. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts