Jump to content

Problemă - când bag în bară SAMP.

zL Nicolas

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci, intru pe SAMP, și când trebuie să bag în bară jocul, trebuie ba să apăs de câteva ori, ba să apăs foarte tare, ba să apăs tare, și repede, și e foarte enervant.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar.

Alte precizări: Țin să menționez că butonul funcționează perfect, am curățat și tastatura și tot așa se întâmplă, am dat și reinstall la SAMP/GTA, am șters tot din Documents, tot și tot așa îmi face.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci, intru pe SAMP, și când trebuie să bag în bară jocul, trebuie ba să apăs de câteva ori, ba să apăs foarte tare, ba să apăs tare, și repede, și e foarte enervant.

Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar.

Alte precizări: Țin să menționez că butonul funcționează perfect, am curățat și tastatura și tot așa se întâmplă, am dat și reinstall la SAMP/GTA, am șters tot din Documents, tot și tot așa îmi face.

Ai incercat sa conectezi alta tastatura doar sa te asiguri ca nu e de la buton?

Posibil sa fie si de la windows, ce windows ai?

Am Windows 7.

Ai incercat sa conectezi alta tastatura doar sa te asiguri ca nu e de la buton?

Nu, nu am încercat, dar merge sigur, când apăs pe el îmi deschide startul, butonul merge perfect, e din GTA/SAMP.

ba să apăs foarte tare, ba să apăs tare, și repede, și e foarte enervant.

Esti constient ca... Daca apesi tare sau incet,face acelas lucru? Ca n-ai tu tastatura pe nivel de apasare mai tare sau mai incet... Asa patesc si eu,trebuie sa apas de 2-3ori butonu windows ca sa ma bage in bara,nu vad nimic enervant in asta.

@@Pixel, A zis ca reinstalat samp.

Nicolas incearca prin ALT+TAB, e acelasi lucru ca si START.

Insa, am avut si eu odata o problema mi s-a varsat ceai pe tastatura si cand apasam unele butoane nu se apasau din prima, sau daca se apasau in loc de ENTER putea sa fie ESC.

Primesti un avertisment pentru post inutil, ai primit raspunsul, topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.