Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

R.I.P Vinnie - Ex Supervisor RPG1 & Actual RPG4

F0rever

Recommended Posts

Vinnie, ai fost um om bun. Cel mai activ si unul din cei mai seriosi oameni.

Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca.

Acum sper sa ne veghiezi pe toti si sa vezi ca noi iti ducem dorul si ca toata lumea a tinut la tine. Atat cei din staff cat si playerii serverului. Ai fost o persoana buna si desi nu ne-am cunoscut noi asa bine, din ce s-a vazut si pe RPG 1 si pe RPG 4, ai fost un om de nota 10. Nu vei fi uitat asa usor.

14.02.2017 va ramane pe B-Zone ca ziua in care o legenda s-a stins.

Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca Vinnie. :(

Oh Vinnie...te-ai dus de tânăr, și acum îmi aduc aminte de liderul Taxi din anii 2010-2011 numit ZuZu. Am crescut o dată cu comunitatea...din 2009 de când te-am zărit prima oară pe server, până în ultima mea zi jucată pe B-Zone, am știut că tu ești un om capabil, un om căruia îi plăceau glumele și care era atașsat de ceea ce făcea. O să ne lipsești Vinnie (ZuZu).

Lăsând acum jocul la o parte. S-a stins un tânăr cu un potențial mare, la o vărstă la care alții abia își încep primii pași în viața de adult..însă Vasile deja îi făcuse, s-a luptat până în ultimul moment cu boala care a ajuns să-l domine în ultima perioadă. Condoleanțe familiei, și sperăm că îl vor păstra în suflet pe al lor fiu/frate/văr/nepot și vor face totul în amintirea regretatului tânăr Vasile Nistor.

Vasile / Vinnie / ZuZu, nu te voi uita, și îți mulțumesc pentru toate cele care le-ai făcut pentru mine în acești ~8 ani de când ne știm. Sper ca într-o zi să ne întâlnim și să povestim cum ne plimbam noi cu tirul, sau cum făceam contracte cu Rifle la CNN.

Dumnezeu să te ierte!

Kelton gandeste si tu omule putin si lasa promovatul unui cont al carui jucator numai exista. Faceti bine si donati din profitul acestei comunitati familiei Nistor. Vinnie a ridicat foarte mult aceasta comunitate si a ti face un gest frumos. Daca nu faceti o promotie ceva si toate donatiile sa se duca in contul familiei. Macar atat !

Dumnezeu sa te ierte !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.