Jump to content

[B-ZONE BATTLE] - Flinch vs Cristina

Matt
 Share

Recommended Posts

Votez V1

V2 - acel text, cat toata imaginea, cu acel outer glow(banuiesc), e chiar de inutil, a stricat toata lucrarea.

V1 - edit ok, border ok, iar acea pisica, e destul de bine integrata, parca mergea putin mai mica,felicitari oricum.

Votez V1
Nu imi place ideea textului din V2, a stricat imaginea, si poza destul de intunecata, mai ales in partea departata a canapelei, cred ca a adaugat prea mult contrast :?
v1 - imi place pisica, e si oarecum bine asezata, si arata ca si cum ar fi un tablou inramat din cauza borderului, care imi place.

Yooo, urate amandoua, lafel si stock-ul ales, poate asta v-a ingreunat si treaba, totusi am sa votez v1 pentru ca e mai complexa, ma bucur ca motanu sta pe jos si nu pe canapea, s-ar fi rupt :)) Un sfat, studiati putin ''punctul de fuga'', sau vanishing point tradus in engleza, pentru lucrari de genul poate va ajuta pe viitor sa alegeti proportiile corect. Succes ambilor participanti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.