Jump to content

[Portofoliu] ManiakLawyer

S4FManiakLawyer
 Share

Recommended Posts

Salutare lume. De curand m-am apucat de Photoshop si sunt curios ce pareri aveti despre creatiile mele. Sunt bine venite atat laudele cat si criticile pentru a stii la ce mai trebuie sa lucrez. Sper sa va placa si sa nu ma fac chiar atat de rau de ras. Pe parcurs voi reveni cu "Reply" pentru a imi arata evolutia in continuare.

Avatare:du6tsHa.jpgs9ulpa0.jpgnX7XDb9.jpgugR31wQ.jpg1vPwnvQ.jpgO8DkQs6.jpgctCy1Qk.jpgdXSgSrf.jpg

Semnaturi:NvTbQnJ.jpg

Edited by ManiakLawyer

Nu sunt designer, insa ti-as recomanda momentan sa lasi textele la o parte si sa te axezi in a face un blur frumos si original, sa fie doar al tau, iar apoi dupa ce o sa dominezi blurrul incepe sa te inveti cu texte

Nu sunt cele mai reușite lucrari, te cred esti la inceput si vreau sa-ti dau niste sfaturi:

La blur, nu se cunoaste foarte mult incearca sa pui mai multe efecte pe el gradients/curves/exposure etc.

Textul, iti sugerez site-ul Dafont pentru a-ti lua niste font-uri, aceste fonturi folosite de tine acum sunt cele din windows

Nu sunt cele mai reușite lucrari, te cred esti la inceput si vreau sa-ti dau niste sfaturi:

La blur, nu se cunoaste foarte mult incearca sa pui mai multe efecte pe el gradients/curves/exposure etc.

Textul, iti sugerez site-ul Dafont pentru a-ti lua niste font-uri, aceste fonturi folosite de tine acum sunt cele din windows

Ok,am inteles,ms frumos.

Sunt ok pentru început. Ce lucrări făceam eu acum vreo 3 ani când eram la început.... te doare mintea. Îți recomand niște tutoriale. Găsești pe YouTube (PhotoshopTutsRO) și aici pe forum.

Sunt ok pentru început. Ce lucrări făceam eu acum vreo 3 ani când eram la început.... te doare mintea. Îți recomand niște tutoriale. Găsești pe YouTube (PhotoshopTutsRO) și aici pe forum.

Multumesc frumos de sfat, il voi urma si voi vedea pe parcurs ce iese.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.