Jump to content

Creatii - OptimusPrime

Gat
 Share

Recommended Posts

Tu iei lucrarile celorlalti si pui o textura si spui ca e a ta ? ultima cred ca e de pe google ca am mai vazut-o undeva , a 2 e a lui dazierrr daca mi e se pare si prima nustiu a lui cn e dar am mai vazut-o de cnv postata !!!!!

PS : Incearcca sa faci o lucrare de la 0 , sa creezi tu . Urmareste tutoriale si textul lasa-l pentru mai incolo

Tu iei lucrarile celorlalti si pui o textura si spui ca e a ta ? ultima cred ca e de pe google ca am mai vazut-o undeva , a 2 e a lui dazierrr daca mi e se pare si prima nustiu a lui cn e dar am mai vazut-o de cnv postata !!!!!

PS : Incearcca sa faci o lucrare de la 0 , sa creezi tu . Urmareste tutoriale si textul lasa-l pentru mai incolo

Vrei psd?nu am copiat pe nimeni, da'mi id de mess sa'ti dau PSD.Sunt facute de la 0

Edit : Sunt facute dupa tut. de pe b-zone.

Edited by OptimusPrime

Guest TrevorFranklin21

OptimusPrime...mi se pare un om care nu are tendinta de a plagia,inspira din alte proiecte create de alte persoane.Il cunosc de foarte mult timp si de cand il stiu,doar cand se afla intr-o stare de "ratacire a gandurilor" daca pot sa spun asa se inspira cate putin din unele proiecte cand este in ceata.Despre creatiile lui ce pot sa spun sunt formidabile,multe dintre ele le cunosc si sunt sigur ca sunt editate de la 0.Unii posteaza in acest topic pareri bune si pareri rele dar unele persoane nu constientizeaza cat de mult se poate chinui un om cu asemnea creatii,dar persona respectiva se simte in unele cazuri jignita.Si daca sunteti umpic atenti puteti vizualiza cuvintele lui "Primele creatii in Ps".

Respect OptimusPrime!

Edited by TrevorFranklin21

1,2,4 cele mai frumoase

pentru inceput sunt bune.

bravo

post pentru +1

nu te mai baga

Pentru inceput lasa textul, si bazeazate mai mult pe tema: Anime+ Smudge, iti va veni mult mai usor.

Ai grija cu redimensionatul, tine apasat SHIFT atunci cand redimensionezi. Incearca sa integrezi cat mai bine renderul si efectele cu restul lucrarii.

@ Schimbati imediat semnatura cu Captain America. Sti foarte bine de ce iti zic acest lucru, nu ai voie sa porti asa ceva.

Pentru inceput lasa textul, si bazeazate mai mult pe tema: Anime+ Smudge, iti va veni mult mai usor.

Ai grija cu redimensionatul, tine apasat SHIFT atunci cand redimensionezi. Incearca sa integrezi cat mai bine renderul si efectele cu restul lucrarii.

@ Schimbati imediat semnatura cu Captain America. Sti foarte bine de ce iti zic acest lucru, nu ai voie sa porti asa ceva.

Ok, am sa-ti ascult sfaturile.

daca voi spune`ti ca sunt bestiale inseamna ca nu stiti ce e aia un sig ... mai lucreaza si tu la sig`uri fale mai frumoase numai pune asa culori care nu se potrivesc cu renderu ... si fa`ti setarile la smudge ca e varza setarile actuale .... si cand dai resise (adica cand micsorezi ) renderu tine apasat pe shift ca sa nu mai iasa ca domnisoara cred ca lucrarea 6 asa zici ca iai tras de bot ca un elastic :-?? ,.... ps mai uitate pe niste tutoriale

daca voi spune`ti ca sunt bestiale inseamna ca nu stiti ce e aia un sig ... mai lucreaza si tu la sig`uri fale mai frumoase numai pune asa culori care nu se potrivesc cu renderu ... si fa`ti setarile la smudge ca e varza setarile actuale .... si cand dai resise (adica cand micsorezi ) renderu tine apasat pe shift ca sa nu mai iasa ca domnisoara cred ca lucrarea 6 asa zici ca iai tras de bot ca un elastic :-?? ,.... ps mai uitate pe niste tutoriale

frate nu va mai bagati pentru +1

a zis ca nu sunt bune,e la inceput.

tineo tot asa ma.

Mersi pt sfaturi, vezi cu greselile gramaticale :))

Edit: eu nu cred ca tu la inceput ai fost expert, am spus doar, de 2 zile ma joc in photoshop.

Apropo, cum fac setarile sa smudge?:-?

Edited by OptimusPrime

frate nu va mai bagati pentru +1

a zis ca nu sunt bune,e la inceput.

tineo tot asa ma.

Compara ce ai spus tu cu ce a zis ClouD, mie alea mi se par sfaturi, nu posturi pentru +1.

Nu o tine tot asa, incearca sa progresezi.

In sigul cu Naruto (Nr. 8), layerul cu imaginea duplicata, micsorata, si pozitionata acolo nu-si are rostul, cred ca ar arata mai bine fara...

Iar in ultima (Nr. 9), textura aia cu linii nu arata bine peste focal, poate ar fi aratat mai bine daca stergeai putin din ea, in rest e ok, nu e asa simplu sa lucrezi cu imagini din S.A.

Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.