dell Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Display Name: dellikS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/312256-cerere-delliks-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/YFFSv Tema (In caz ca nu exista o imagine): Tumblr : - Text: E logo Dimensiuni: Ca aia din logo Alte precizari: E facut de mine, mi se pare cam simplu si ne-profesional. Vreau sa pastrati aceeasi culoare si acelasi logo (puteti sa-l refaceti, modificati fontul, patratul e facut din 2 L-uri), doar sa-i adaugati ceva care sa-l faca mai aparte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nu am avut practic nici o idee cum sa ti-l imbunatatesc: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Nu am avut practic nici o idee cum sa ti-l imbunatatesc: Nu-mi place, mai astept. Incercati sa va axati pe logo, nu pe text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Cererile de wallpaper, logo, etc pentru alte site-uri/scopuri sunt interzise. In cazul imaginilor editate echipa de designeri isi asuma dreptul de a inchide topicul, avand insa obligatia de a prezenta un motiv clar pentru care au facut-o. Fiecare imagine editata va fi analizata, iar designerul respectiv va decide daca va lasa topicul deschis, sau daca-l va inchide. Imaginile ce contin watermark (cum ar fi numele site-ului de unde ati luat poza, numele fotografului care a facut poza, etc) fac exceptie de la regula, iar topicul va fi inchis din start si cel ce l-a facut va primi interdictia aferenta. Am prezentat mai sus doua motive din regulament pentru care inchid acest topic, eu cred ca te descurci in continuare sa duci lucrarea pana la capat. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts