Jump to content

Cerere - NF ALPHA69MDFK - Avatar

NF ALPHA69MDFK
 Share

Recommended Posts

• Display Name: NF ALPHA69MDFK

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aceasta este prima mea cerere de PhotoShop.

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Un text miscator. Vreau jos sa scrie A L P H A, iar sus sa apara fiecare litera, cu pauza de 1 secunda. Cand apare gen litera H, vreau ca H-ul de mai jos sa fie bagat intr-un dreptunghi.

Text: A L P H A

Dimensiuni: 150x300

Alte precizari: Ca sa intelegeti mai bine ce trebuie sa faceti, un text miscator sus, acelasi text static jos, cand apare o litera la textul miscator sa se bage intr-un dreptungi litera din textul static. Fortmatul sa fie .gif

@, foarte frumos, insa nu asa vreau eu, insa cred ca poti face repede. Vreau exact la fel, insa textul mic de jos sa fie static, si de fiecare data cand apare litera sus, sa se bage intr-un dreptunghi litera de jos. Gen cand apare A, A-ul de jos sa fie in dreptunghi. Cand apare L, A-ul sa nu mai fie intr-un dreptunghi, insa sa fie intr-un dreptungi L-ul si asa mai departe.

@@OG bawles, o sa o aleg pe a ta.

@@Mentosan, nu imi place fontul, imi pare rau pentru munca depusa de tine.

@@Cristina, nu imi place imaginea de pe fundal.

Am ales. Felicitari OG bawles pentru aceast avatar. Mi-au placut si celelalte creatiii facute de voi, insa nu poate fi decat un singur castigator :). Cred ca este timpul pentru un Topic Closed

@@OG bawles, o sa o aleg pe a ta.

@@Mentosan, nu imi place fontul, imi pare rau pentru munca depusa de tine.

@@Cristina, nu imi place imaginea de pe fundal.

Am ales. Felicitari OG bawles pentru aceast avatar. Mi-au placut si celelalte creatiii facute de voi, insa nu poate fi decat un singur castigator :). Cred ca este timpul pentru un Topic Closed

closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.