Jump to content


Photo

Interviu #62 - Levi99 - RPG2 Admin 4


 • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#1 Skipper

Skipper

  †〠Veni, Vidi, Vici〠†

 • Interviewer

 • 12356 posts
 • 2682 topics
 • Gender:Male
 • Location:Ploieşti
 • Hobbies:Drifting, tuning, bodybuilding, footbal
 • Real name:Dragoş
 • RPG1 Nickname:Skipper

Posted 23 February 2017 - 11:43 AM

Skipper: Salut, Levi! În primul rând doresc să știu care este numele tău, câți ani ai și unde locuiești.  

Levi99: Salut Skipper, salut tuturor. Mă numesc Levente, am 17 ani, aproape 18 si locuiesc in Sîngeorgiu de Mureș, o comună situată lângă Târgu Mureș.

 

Skipper: Ce îți place să faci adeseori în timpul tău liber?

Levi99:  Timpul meu liber îl petrec ori acasa învățând, ori ieșind cu prietenii, ori in fața calculatorului, uneori mai citesc și eu câte o lecție sau învăț. Îmi place să joc fotbal cu prietenii când vremea permite acest lucru. Mă uit uneori la un film, caut diferite informații pe Google și incerc să învăț lucruri noi.

 

Skipper: Obişnuieşti să urmăreşti meciurile de fotbal? Dacă da, al cărei echipe de fotbal eşti fan?

Levi99:  În ultimul timp nu am urmărit multe meciuri, dar mă mai uit uneori la meciurile echipei Barcelona, echipa mea preferată, cu ei țin de foarte mult timp, cred că de cand mă interesează fotbalul. 

 

Skipper: Ai vreun idol ce joacă la vreuna din echipele de fotbal ale lumii?

Levi99:  Din moment ce țin cu Barcelona cred că e evident cine e idolul meu în fotbal, Lionel Messi. Chiar dacă în ultimul timp nu a avut o performanță uluitoare, cel mai bun exemplu fiind meciul cu PSG.

 

Skipper: În al câtelea an de liceu eşti şi cum crezi că o să arate viitorul tău?

Levi99:  Sunt în anul 3 de liceu la un profil care consider ca îmi poate asigura un viitor stabil si satisfăcător. La momentul actual învăț proiectarea în programul CAD, un program interesant cu care te poți distra în timp ce desenezi sau proiectezi un desen. Școala are contract cu o firmă în oraș așa ca sper la o șansă acolo după ce termin de invățat și promovez marele BAC. Mai departe nu am multe planuri deocamdată, decât o casă și o mașină.

 

Skipper: Cum îţi împarţi timpul tău între liceu şi la SA:MP?

Levi99:  Marea majoritate a timpului meu o ocupă liceul, învațatul dar îmi fac timp și pentru alte activități, și desigur, pentru SA:MP. Zilnic incerc să dedic in jur de 3 ore pentru a mă ocupa de lucrurile cu care am fost întrebuințat.

 

Skipper: Cum te vezi peste 5 ani în viitor?

Levi99: Peste 5 ani sper să promovez BAC-ul, să fiu student la o facultate de inginerie sau un domeniu care mă ajută la proiectare și să am șansa la un loc de muncă stabil. Aș prefera să frecventez facultatea cât si să lucrez in domeniu in același timp, dacă mi se oferă șansa.

 

Skipper: Crezi în superstiţii? Dacă da, în ce anume mai exact?

Levi99: Nu cred în astfel de lucruri. Sunt genul de om care vrea să vadă cu ochii lui lucrul respectiv înainte de a crede în ea. Mulți cred în fel și fel de lucruri, se tem de nenumărate lucruri care sunt doar superstiții, niște chestii care uneori strică.

 

Skipper: Ce genuri de muzică asculţi?

Levi99: Sincer să fiu, ascult cam orice gen de muzică mai puțin manele. Pur și simplu nu îmi plac. Prefer să ascult un rap, un rock sau o muzică din anii 90 în loc de manele.

 

Skipper: Ai vreun hobby? Dacă da, care este acela?

Levi99: Ca hobby pot menționa fotbalul, dar nu la un nivel de performanță, ies doar să joc cu prietenii când vremea ne permite. În afara de fotbal, îmi place să joc diferite jocuri pe calculator alături de prieteni. Nu de mult aveam și un alt hobby, acesta fiind Artele Marțiale, dar din păcate m-am lăsat din cauza organizării, poate mă voi reapuca dupa ce termin școala de șoferi.

 

Skipper: Cand si cum ai aflat de comunitatea B-Zone?

Levi99:  Am aflat de comunitate, mai exact de serverul RPG2, de la un coleg de clasă, chiar la începutul liceului când am ajuns în clasa a IX-a. După puțin timp a reușit să mă convingă și m-am apucat pe data de 8 octombrie 2014. Pe atunci îl vedeam ca pe un simplu server pe care jucătorii se distrează. Cu timplu am aflat de anumite sisteme, de joburi si multe lucruri care m-au determinat să rămân pe această comunitate.

 

Skipper: Cum ţi se pare radioul comunităţii B-Zone?

Levi99: Mi se pare cel mai bun post Radio din lista actuală. Ascult acest post ori de câte ori intru pe server. Din păcate nu am prins un live de mult timp, un live frumos cu dedicații si DJ care știe ce face.

 

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunitătii B-Zone?

Levi99: Cu Bobo am apucat să vorbesc la propriu acum ceva timp, dar din live-uri si alte discuții pe forum sau chiar pe shop m-au facut să il respect din ce în ce mai mult. E un om cu capul pe umeri, foarte de treabă si răbdator care pe lângă de întreținerea serverului se ocupa și cu jucători, îi ajută la nevoie, chiar îsi dă interesul și se vede ca nu face asta pentru bani.

 

Skipper: Care este părerea ta ce privește partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Levi99: Nu am apucat să îl cunosc mai de aproape, dar nu am avut probleme cu forumul de foarte mult timp, iar posturile inutile sau aiurea au fost rezolvate și sancționate în foarte scurt timp. Îl felicit pentru munca depusă, știe să își facă treaba foarte bine.

 

Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?

Levi99: Cred ca e cel mai ideal pentru a administra cele 4 servere. Toți cred că e foarte drastic, și ca nu iartă absolut nicio greșeala. Nu voi minții, înainte să îl cunosc și eu credeam ca e foarte serios, omul de care trebuie să te temi. Dar cu timpul l-am cunoscut și am realizat că e un om chiar foarte calm, cu foarte multă răbdare și corectitudine. Poți purta o discuție despre orice temă cu el, știe să facă diferența foarte bine între seriozitate și gluma. Consider ca e cel mai potrivit pentru poziția pe care o ocupa, fiind totodata serios, stric dar și iertător.

 

Skipper: Ce părere ai despre TheKillerFish, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?

Levi99: E un scripter foarte bun, a dovedit acest lucru de foarte multe ori prin nenumărate update-uri si bug fix-uri. Cu siguranță se pricepe foarte bine la ce face. Din păcate nu am apucat să îl cunosc mai amănunțit, am avut ocazia să îl întâlnesc doar de câteva ori în joc și atât, însă și atunci glumeam cu el, e foarte de treabă.

 

Skipper: Ce părere ai despre BlackThief ce se ocupă cu website-urile serverelor RPG?

Levi99: Cu el m-am întâlnit chiar foarte puțin, dar update-urile realizate de el funcționează fără probleme, cel puțin din câte văd eu. Continuă așa. 

 

Skipper: Care a fost primul tău impact cu serverul RPG2, cel pe care ai şi început să activezi pentru prima dată?

Levi99: Dupa cum am menționat mai sus, în primele zile nu prea m-au interesat multe lucruri, doar mă jucam, mă plimbam și faceam câte un ban la joburi. Mi se părea un server simplu ca și celelalte. Cu trecerea timpului și cu puțin ajutor de către prietenul meu am învățat  cum funcționează tot și începând din acel moment m-am hotărât sa ajung cât mai sus, visul meu era de mult să ajung admin pe un server și în final am reușit.

 

Skipper: Care a fost prima ta facţiune când ai început să joci pe serverul RPG2?

Levi99: Prima mea facțiune a fost San Fierro Police Department, dar din păcate nu știam că trebuie să fac dovezi  pentru orice așa că nu am stat mult aici, doar 4 zile. Timp scurt, dar am învățat multe in acele zile și am înțeles că ”viața” de polițist nu e chiar așa de ușoara pe cât pare. 

 

Skipper: Cum erau acele vremuri pe server?

Levi99: Erau vremuri frumoase in felul lor, multe lucruri erau mai greu de atins, precum cumpărarea unei case sau a unei mașini performante. Îmi amintesc cum am stat și am lucrat o săptamână până am reușit să cumpăr prima mea mașină, o Cadrona. Eram foarte fericit deoarece in acel moment cel mai mult câștigai maxim 600$ fara cont premium la Trucker și o Cadrona costa în jur de 18,000$. Sau sistemul de rob, când dădeai rob și de abia câștigai 1,000$+stăteai și cu wanted 6. Era mult mai greu să cumperi bunuri atunci, dar tocmai asta era frumos. Acum te joci doar o săptămână și ai infernus+o casă.

 

Skipper: Cum ţi-ai început cariera în STAFF-ul serverului RPG2?

Levi99: Cariera în STAFF am început-o ca lider al facțiunii LSPD, era cel mai fericit moment pe care l-am trăit pe server. Am deținut această funcție aproape 6 luni, între timp mi-am facut prieteni noi și am întărit multe prietenii. La scurt timp dupa ce am fost promovat ca lider mi-am incercat norocul cu o aplicație la helper și am primit un răspuns pozitiv. De aici am început să simt ca am șansa la admin așa că am început să fac cât mai multe puncte și mai multe ore, așa că peste o lună a venit și promovarea la admin 1. În momentul în care s-a afișat statistica și am văzut decizia superiorilor credeam ca voi da petrecere. Eram foarte bucuros, abia așteptam să intru în joc și să primesc funcția. Acesta a fost și momentul în care am demisionat din funcția de lider și am lăsat facțiunea în mâna altcuiva. 

 

Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 4 al serverului RPG2? Ce aşteptări mai ai?

Levi99:  Nu mai am alte așteptări. De când am vrut să ajung în STAFF mi-am propus să ajung admin 4, și uite că am reușit. Acum singurul meu obiectiv este să rămân in funcție cât mai mult timp. 

 

Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?

Levi99: Chiar dacă nu am jucat pe el deloc, văd că numărul de jucători este în continuă creștere. Într-un singur an RPG4 a fost populat pe jumătate, și celelalte servere ating în fiecare zi câte 600-900 de jucători. 

 

Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff? 

Levi99: Sunt niște update-uri la care nu cred ca mulți s-ar fi așteptat. Sunt foarte bine gândite, fiecare update are rolul lui in alcătuirea întregului sistem, fiecare aduce o îmbunătățire serverelor și ușurează jocul jucătorilor. Sper ca în viitor să vedem update-uri cât mai interesante și, de ce nu, revoluționare.

 

Skipper: Ce îţi place cel mai mult de pe serverele B-Zone? Ce sisteme?

Levi99: Cel mai mult îmi plac facțiunile, sistemul de rob și faptul că contul premium nu mai este permanent și poate fi cumpărat cu gold. Fiecare facțiune are frumusețea sa, preferatele mele sunt Hitmen Agency și departamentele. Când pot, aici mă distrez.

 

Skipper: Ce ai dori să vezi pe serverele B-Zone în viitorul apropiat?

Levi99: Aș dori să vad că jucătorii înteleg însfârșit că regulamentul trebuie respectat, oricine ai fi, oricine te-ai crede și să înțeleagă că prinderea unui codat nu e așa ușor pe cât cred ei.

 

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Levi99: A fost un moment când m-am gândit la asta, nu mai știu de ce, dar în final am decis să rămân. Prietenii pe care i-am facut pe parcurs si realizările m-au determinat să rămân.

 

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG2 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Levi99: Desigur, chiar și colegul meu de clasă mai joacă, xSebix. Mulți alții încă mai joacă, nu îi voi enumera pe toți, dar din păcate mulți s-au și retras.

 

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?

Levi99: Să respectați regulamentul și incercați să vă comportați civilizat, chiar dacă sunteți într-o lume virtuală, nu trebuie să uitați ca in primul rând sunteți oameni care stau în fața calculatorului. Aveți grijă de voi.

 

 

Acesta a fost interviul meu alături de Levi99. Aştept păreri din partea voastră!


Edited by Skipper, 23 February 2017 - 11:44 AM.

 • 8

SHOP.B-ZONE.RO

Posted Image

 

Doreşti să îţi achiziţionezi ceva de pe clienţi?

http://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=1921

 

Vând euro pe shop.b-zone.ro.

https://forum.b-zone.ro/topic/254919-vand-euro-clienaalib-zonero/page-11


#2 XherroX B4L

XherroX B4L

  N-am

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1729 posts
 • 62 topics
 • Gender:Male
 • Location:Satu-Mare
 • Hobbies:Calatoria
 • Real name:Ionut

Posted 23 February 2017 - 12:42 PM

Ma bucur sa l cunosc pe Levi asa de bine, el mi a oferit o sansa in LSPD , ms
 • 0

e7MeEMk.gif   RPG2 Refferal ID: 210296

3i981Fj.png --> <3

 

Best Moment Ever 

Spoiler
 

 

Spoiler

 

#3 CBN Varane

CBN Varane

  ✪✪ Varane. ✪✪

 • Donator

 • 5053 posts
 • 59 topics
 • Gender:Male
 • Location:Tunisia.
 • Hobbies:B-Zone RPG 3.
 • Real name:Aymen Bouguerra
 • RPG3 Nickname:Varane.

Posted 23 February 2017 - 12:44 PM

Nice Interview , interesting. 


 • 1

nFGQOqA.jpg

EjxRAbz.gif


#4 Daffyy

Daffyy

  Soldat în haine civile, a servit cu onoare peste 10.000 de zile.

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 2215 posts
 • 21 topics
 • Gender:Male
 • Location:Brăila
 • Real name:Marian
 • RPG1 Nickname:Daffy.

Posted 23 February 2017 - 02:07 PM

Un interviu interesant, felicitări amândurora.
 • 1

#5 NC Chekhar

NC Chekhar

  B-Zone Staff

 • RPG2 Administration Team


 • 5115 posts
 • 129 topics
 • Gender:Male
 • Location:Algeria
 • Hobbies:University researches
  Management
  Learning Romanian.
  Sport - SweamingPool
  Filme, emissune pe youtube
  sa joc..
 • Real name:Mohamed Chekhar
 • RPG1 Nickname:Toriino
 • RPG2 Nickname:Toriino
 • RPG3 Nickname:Toriino
 • RPG4 Nickname:Toriino
 • MIX Nickname:Toriino

Posted 23 February 2017 - 03:59 PM

Un interview foarte interesant, tot simplu ramai si brief! cum te am cunoscut. ai A down !!


 • 0

6DwDsbP.png

 

 

 

 

 

 
 
 

                                                                  


#6 Rustom

Rustom

  ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙

 • RPG3 SF School Instr. Leader

 • 2489 posts
 • 103 topics
 • Gender:Male
 • Location:Mumbai <3
 • Hobbies:[B-Zone Community] Let's Play Together.
 • RPG2 Nickname:ketaN
 • RPG3 Nickname:Rustom

Posted 23 February 2017 - 04:07 PM

@NC Chekhar ♰ ♱ UP UP  ♰ ♱

 

@RW Levi99, Nice Interview bro, Good Luck for your future.

 

 

 


 • 0
jlnmUOG.png
 
Rustom.png
 
RPG3 LSPD Sergeant (3) (16.12.2014 - 25.01.2015)
RPG3 SFSI Manager (5) (19.08.2016 - 02.11.2016)
RPG3 HA Freelancer (1) (18.11.2016 - 02.12.2016)
RPG3 SFSI Leader (BOSS)  (02.12.2016 - xx.xx.xxxx)
 
ketan.png
 
RPG2 LS Taxi Cabbie (3) (04.07.2013 - 16.09.2013)
RPG2 SF Taxi  Manager (6) (23.01.2014 - 16.06.2014)
RPG2 LSPD Captain (5) (18.06.2014 - 14.02.2015)
RPG2 Helper 2 (12.11.2014 - 12.02.2015)
RPG2 Admin 1 (12.02.2015 - 04.05.2015)
RPG2 SFSI Manager (5) (16.02.2015 - 15.06.2015)
RPG2 Admin 2 (04.05.2015 - 29.06.2015)
RPG2 LSPD Lieutenant (4) (23.06.2015 - 25.10.2015)
RPG2 Admin 3 (29.06.2015 - 25.10.2015)
RPG2 Admin 4 (25.10.2015 - 21.07.2016)
RPG2 69 PM Inca (3) (22.07.2016 - 12.09.2016)
RPG2 LVPD Captain (5) (17.09.2016 - xx.xx.xxxx)

 


#7 RW Levi99

RW Levi99

  The chosen one

 • RPG2 Administration Team

 • 1025 posts
 • 32 topics
 • Gender:Male
 • Location:Romania, Targu Mures
 • Real name:Bartha Levente
 • RPG2 Nickname:Levi99

Posted 23 February 2017 - 04:31 PM

@Rustom, My little friend, first foreign friend. Good luck you too with everything.

@NC Chekhar, N-ai tupeu sa-ti dai singur down. Daca da, poti da si mie. 


 • 0

XvR5DDk.png
N0jdxRk.png
4Sje7cm.png

APJY4uu.png
My Factions

Spoiler

 


#8 Leventhe

Leventhe

  Child of Light and Shadow

 • Programmer • 7593 posts
 • 874 topics
 • Gender:Male
 • Location:București
 • Hobbies:Book Writing, Reading, Web Design, C++/PHP Programming, Gaming, Movies, TV Series, Music.
 • Real name:Andrei

Posted 23 February 2017 - 04:49 PM

@RW Levi99, sal fratele de nume. :*

 

Mișto interviu. Mult succes în continuare amândurora. :) 


 • 1

"In the end we're left infinitely and utterly alone." - Klaus Mikaelson

 

4UOG0On8.gif


#9 RW xTouch10

RW xTouch10

  Mr. Know it all

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 535 posts
 • 14 topics

Posted 23 February 2017 - 06:46 PM

@RW Levi99, Bine boss, foarte jmk! Te PWP! 


Edited by RW xTouch10, 23 February 2017 - 06:47 PM.

 • 0

 
 


#10 TheHanks

TheHanks

  Wannabe admin

 • Member
 • PipPipPipPipPipPip
 • 305 posts
 • 21 topics
 • Gender:Male
 • Hobbies:Gaming.
 • Real name:Sergiu
 • RPG1 Nickname:.Hanks
 • RPG2 Nickname:Hanks
 • RPG3 Nickname:-
 • RPG4 Nickname:Hanks
 • MIX Nickname:-

Posted 23 February 2017 - 06:49 PM

Un interviu foarte bine realizat. Un interviu frumos, cu invitat si raspunsuri pe masura. Felicitari! Mult succes amandurora. Levi99 este un admin exceptional, iar Skipper, un Interviewer foarte bun cu foarte mare experienta. Felicitari! Succes amandurora mai departe!


 • 1

T7pt36a.png


#11 RW Refresh

RW Refresh

  Mr. Know it all

 • RPG2 LV Taxi Leader

 • 738 posts
 • 39 topics

Posted 23 February 2017 - 06:54 PM

Frumos interviu, mi-a facut placere sa mai aflu unele lucruri despre Levi99 :). Felicitari!


 • 0

                                             Posted Image

 

                                        Posted Image

                                         Posted Image


#12 ShaDoNy

ShaDoNy

  Wannabe admin

 • RPG2 Helper
 • 396 posts
 • 9 topics
 • Gender:Male
 • Location:Iasi
 • Hobbies:Fotbal.
 • Real name:Robert
 • RPG2 Nickname:ShaDoNy

Posted 23 February 2017 - 07:27 PM

frumos, am aflat multe despre domnul levi ☺
 • 0

NpQ8ePI.png

              S2qbCzb.png

Shadony.png
MY ID REFERRAL : 232801
pPojzlG.png


#13 Reedorf

Reedorf

  Mr. Know it all

 • Moderator: Newsletter
 • 540 posts
 • 78 topics
 • Gender:Male
 • Location:Luxemburg
 • Hobbies:Design
 • Real name:Lucian
 • RPG1 Nickname:Reedorf.

Posted 23 February 2017 - 07:49 PM

Întrebări frumoase și răspunsuri pe măsură
 • 1

DkvPfyV.png

 

 

 


#14 ErtY ZEW

ErtY ZEW

  Know More than admins

 • Moderator: Sport
 • 845 posts
 • 63 topics
 • Gender:Male
 • Location:Republica Moldova, Chișinău
 • Hobbies:● Aimbot ●
  ● Silent Aim ●
  ● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker / Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● CODAT SEF ●
 • RPG2 Nickname:ErtY & [x]ErtY

Posted 23 February 2017 - 09:41 PM

Un interviu misto, mi-a placut. Felicitari!


 • 1

                                                 
 
 
                                                                      euOFbk1.png

                                           Ukq0qRu.png

                                       6Zcmql5.png

                                           Ukq0qRu.png

 
                                             

 


#15 Yonutx

Yonutx

  Wannabe admin

 • Member
 • PipPipPipPipPipPip
 • 306 posts
 • 0 topics
 • Gender:Male
 • Hobbies:L

  V

  P

  D  R

  A

  N

  K

  5
 • Real name:ionut
 • RPG2 Nickname:Yonutx

Posted 24 February 2017 - 08:05 PM

Imi place interviu +1, Meriti din plin Felicitari


 • 0

fbiagent.jpg?1447343185


#16 CBN DonFloW

CBN DonFloW

  The chosen one

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1305 posts
 • 16 topics
 • Gender:Male
 • Real name:Alex

Posted 25 February 2017 - 02:58 PM

Bine's interviu Levica . Fosti colegi de staff, te pup .


 • 0
Prezent : 
Spoiler

                          

#17 WG Kahrun

WG Kahrun

  Supraponderal sunt imi plac masinile mari.

 • Member
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 2200 posts
 • 125 topics
 • Gender:Male
 • Location:Brăila
 • Hobbies:-Cars
  -Drifting
  -Girls
  -Movies
  -Music
  -Swimming
  -Football
 • Real name:Sebi
 • RPG3 Nickname:Kahrun., Kahrun.JR

Posted 26 February 2017 - 10:17 AM

Felicitari Levi. :)
 • 0

https://www.youtube....h?v=rPHh2oABbIU
Doresti sa achizitionezi ceva de pe Shop.B-Zone.Ro? Click pe poza de mai jos: 
jcjegxk.png
Kahrun va premiaza: https://goo.gl/rn9Vdh[/size]
 
BM///M3 E30


#18 AndreiVersace

AndreiVersace

  Wannabe admin

 • RPG2 Helper
 • 317 posts
 • 11 topics
 • Gender:Male
 • Location:Galati
 • Hobbies:SA:MP, femei.
 • Real name:Andrei
 • RPG2 Nickname:Andrei.Versace

Posted 26 February 2017 - 10:55 AM

Un interviu frumos, ma bucur ca am putut afla unele lucruri pe care nu le stiam despre tine.


 • 0

0ndLct0.png?1
f4SLBvz.png?1  IRKSIoS.png?3
                                                             Daca-mi comentezi, te articulez!
                                                                                                                                             avatar_12634.gif
                                                                               


#19 Skipper

Skipper

  †〠Veni, Vidi, Vici〠†

 • Interviewer

 • 12356 posts
 • 2682 topics
 • Gender:Male
 • Location:Ploieşti
 • Hobbies:Drifting, tuning, bodybuilding, footbal
 • Real name:Dragoş
 • RPG1 Nickname:Skipper

Posted 28 February 2017 - 08:41 AM

Felicitari Levi.

 

Daca mai vad astfel de comentarii facute doar pentru +1 vei fi sanctionat.

 

 

 

 


 • 0

SHOP.B-ZONE.RO

Posted Image

 

Doreşti să îţi achiziţionezi ceva de pe clienţi?

http://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=1921

 

Vând euro pe shop.b-zone.ro.

https://forum.b-zone.ro/topic/254919-vand-euro-clienaalib-zonero/page-11


#20 Mushroom

Mushroom

  Advanced member

 • Member
 • PipPip
 • 40 posts
 • 1 topics
 • Gender:Male
 • Hobbies:League of Legends , SAMP
 • Real name:Samih
 • RPG2 Nickname:Mushroom

Posted 28 February 2017 - 03:51 PM

I translated all that :S and read it all , Interesting.


 • 0