Werner Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Nick: Werner Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/359149-cerere-wg-werner-logo/#entry5417509 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Nu am o imagine Tema (In caz ca nu exista o imagine): As dori ca acest logo sa aiba forma rotunda, sa fie de genul acestuia, si in el sa se regaseasca niste aripi de vultur de acest gen. Text: Las Venturas Police Department ca text principal, iar ca text secundar sa fie RPG3 Dimensiuni: Voi stiti cum trebuie sa fie Alte precizari: Va rog sa fiti atenti la scrierea cuvantului "Department". Edited March 4, 2017 by Werner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werner Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 Acesta este pe google, astept creatii proprii, nu creatii de pe google pentru ca stiu si eu sa umblu pe google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Acesta este pe google, astept creatii proprii, nu creatii de pe google pentru ca stiu si eu sa umblu pe google. Insigna si aripi nu stiu sa fac in PhotoShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werner Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 Astept creatii din partea celor cu experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 http://i.imgur.com/3RCGXPF.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werner Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 Astept creatii care sa respecte cerintele prezentate in cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vTuDoR Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 n-ai decat sa astepti, numai lasa reply dupa fiecare post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 n-ai decat sa astepti, numai lasa reply dupa fiecare post și tu n-ai decât să iei un avertisment verbal. numai comenta aiurea pe aici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 fără bump 48h. t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts