Jump to content

2 Moons ( Dekaron )

DrKeke
 Share

Recommended Posts

2 Moons este un Joc RPG ma rog s-a cam distantat si se apropie de MMORPG Dar ma rog :))

2 Moons este un Joc MMORPG Inventat de Kooreeni in anul 2006..

Desi Au reusit sa stranga ceva Playeri in astia 4 Ani ei Tot sunt in Fruntea Clasamentului In Confruntare cu WoW ( World Of Warcraft )

Multi playeri au Facut anumite servere PRIVATE cu Experienta Avansata si Multe alte chestii pe care 2 Moons Jocul original Nu le are la momentul respectiv.

Servere Private DEKARON - www.xtremetop100dekaron.com

2 Moons Joc Original - www.2moons.com

Eu v-a recomand sa jucati .. eu unul joc de 2 ani ^^ Dar m-am bazat mai mult pe Dekaron....asa ca

Bafta !

2 Moons este un Joc RPG ma rog s-a cam distantat si se apropie de MMORPG Dar ma rog :))

2 Moons este un Joc MMORPG Inventat de Kooreeni in anul 2006..

Desi Au reusit sa stranga ceva Playeri in astia 4 Ani ei Tot sunt in Fruntea Clasamentului In Confruntare cu WoW ( World Of Warcraft )

Multi playeri au Facut anumite servere PRIVATE cu Experienta Avansata si Multe alte chestii pe care 2 Moons Jocul original Nu le are la momentul respectiv.

Servere Private DEKARON - www.xtremetop100dekaron.com

2 Moons Joc Original - www.2moons.com

Eu v-a recomand sa jucati .. eu unul joc de 2 ani ^^ Dar m-am bazat mai mult pe Dekaron....asa ca

Bafta !

Am jucat aproape 2 ani acest joc, 1 an pe original ( level 125 ) si un an pe private, jucam cu toti prietenii din cartier, o perioada destul de frumoasa. O sa fac eu un topic detaliat cu acest joc, chiar merita.

Mam jucat si 2moons (jocul original) si am avut un bagi warrior de lvl 98 .... dupa care au aparut dekaroanele....si am inceput cu Dekaron Extreme iar in prezent ma joc ZanDekaron ...pe care am toate caracterele full lvl....u can see all of my characters here ------>>>

.... enjoy ;):D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.