Jump to content

Vot de blam din partea ALDE Constanţa pentru preşedintele filialei locale

gone for good
 Share

Recommended Posts

La Constanţa a avut loc, duminică, Deligaţia Permanentă a filialei locale a ALDE, transmite corespondentul MEDIAFAX. Membrii organizaţiei au decis, în unanimitate, excluderea din partid a secretarului general al organizaţiei judeţene, Anton Mangiurea, retragerea sprijinului politic consilierului judeţean Emil Banias şi acordarea unui vot de blam preşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Mircea Banias.

grindeanuinvestire.jpg?width=605

"De ce am ajuns aici? Am ajuns aici din mai multe motive. În primul rând că statutul a fost călcat în picioare în mod repetat şi toţi s-au simţit cumva revoltaţi, înşelaţi şi nu cred că este normal ca un preşedinte de filială, eu vorbesc în numele meu ca vicepreşedinte la nivel naţional, un preşedinte de filială la care noi toţi i-am acordat sprijinul să ajungă într-o funcţie de demnitate înaltă, să se comporte precum proprietar de SRL. Cred că aici suntem un partid politic, avem un statut, trebuie să ne respectăm toţi preşedinţii de organizaţii. Dânsul a încălcat în mod conştient statutul, punându-l pe domnul secretar Mangiurea să falsifice în repetate rânduri procese verbale de şedinţă, să nu convoace statutar şedinţele. Noi am aflat cu stupoare că au existat şapte, opt procese verbale de şedinţă, cu şapte, opt membri în Biroul Judeţean. O nebunie! (…) Votul de blam i l-am dat domnului deputat Mircea Banias şi retragerea sprijinului politic domnului Emil Banias (fratele lui Mircea Banias - n.r.). A fost un vot de blam în familie ca să nu se supere domnii”, a declarat vicepreşedintele partidului, Jean Paul Tucan.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.