Jump to content

+Masini Personala

KrakeNN

Recommended Posts

Am facut Acest Topic , Deaoarece as dori , si cred ca are trebui Sa Se mai Bage Niste Masini Personale , Am Observat , In Ultimele 3 zile , Pe Server Sunt Cam 320 Jucatori , Cand mai putini cand mai multi , multi dintre voi stiti ca acum recordul Serverului B-zone este de 349 de jucatori , Dar , Pe Server sunt doar 156 De masini , aceste 156 De masini nu ajung nici macar la jumate din recordul acestui Server ,dar Sunt mai multi de 349 de jucatori care joaca pe acest Server , dar nu toti sunt online in acelasi Timp , Ar Fi Normal , Corect sa se mai bage un set de masini , ori sa se Bage Motociclete Personala , Sunt Sigur Ca majoritatea jucatorilor isi doresc acest lucru , Ati putea baga aceleasi Masini,daca din 2 set`uri bagate sunt 156 de masini , asta inseamna ca intr-un sett fac udneva cate 78-79 de masini , Deci 156+78=234 , Cu 234 De masini pe server ar fi DEstul de Bine , S-au daca credeti ca 234 De masini personala pe server ar fi multe , atunci ati putea baga aceleasi masini , doar ca mai putine , s-au sa bagati motociclete personale ,Eu asta am avut de zis , nu cer sa va spuneti parerile cu Pro / Contra , deoarece le stiu deja , Nu cred ca ar zice cineva Contra.

EDIT:As mai dori,ca RazR s-a raspunda la acest Topic , Nu de alta dar , La topciruile celelalte , Care sa se bage motociclete a Raspuns Spawn si a zis ca iar placea si lui , Dar RazR nu a mai Raspuns ...!

1.Cand a zis Gabb ca nu se mai baga , poate atunci nu erau atatia jcuatori , acum daca te uiti , In ultimile zile , Sunt cate 320 jcuatori pe srv .

2. Nu am fost atunci cand a zis Gabb ca nu se mai baga , Nu statu minuta cu minuta in Sa:mp .

3. Topicul meu nu e aiurea , nu tiam cerut parerea , astept doar sa vad ce are de zis RazR.

Eu zic ca ar trebui sa se mai bage masini si sa se fixeze o data fixa si o ora fixa . Am intalnit playeri de lvl 10 si unii de 20 + nu au masina :|

Da ... avem 320 , dar nu e constanta , constanta noastra se afla la 250-260 playeri.. nu ai 320 playeri non-stop ca sa zici ca ne-a crescut nr de playeri.

Am fost 351 playeri , si ? Conteaza cati playeri raman , din cei noi care intra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.