Jump to content

Noua forta de Champions League a Romaniei! Anunt urias la CFR: "Marim contractele, cumparam jucatori, vrem trofee"

gone for good
 Share

Recommended Posts

Presedintele lui CFR spune ca noul actionar majoritar va investi in achizitii si isi doreste ca echipa lui Miriuta sa se lupte pentru trofee in cel mai scurt timp. "Am jucat bine cu Steaua, poate am fost prea increzatori si aici a fost o greseala. Am mers sa jucam fotbal, la victorie, am luat goluri in ultimele minute. Jocul a fost bun, ne da sperante in continuare.

noua-forta-de-champions-league-a-romanie

Daca dadea gol Paun, castigam noi meciul, sunt convins de asta. Lui Miriuta i-am prelungit contractul de mult timp, dar acum l-am anuntat. Poate din vara era prelungit. Vrem sa-si faca treaba, sa castigam campionatul, Cupa, sa jucam in cupele europene. Sunt sigur ca iesim luni din insolventa. Vom reface consiliul de administratie. A fost o perioada grea, dar am stiut s-o gestionam.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.