Wonder Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 (edited) SOTW Number: 25 Tema: Music. Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 450x220. Se accepta si semnaturi verticale. Puteti folosi orice stock / render ce implica tema precizata. Informatii suplimentare: 1. Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile 2. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea, doar SOTW #25 (nu e obligatoriu sa contina text) 3. Castigatorul va primi ca premiu urmatorul banner: + 30 de puncte SOTW. Aveti timp sa trimiteti lucrarile prin PM Aici pana Miercuri, 25.08.2010, ora 23:59. Edited August 29, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 (edited) #1 #2 #3 #4 START VOTE! Juriul care poate vota este: Smith Christian Bebell AllexFTW radiKal NightFury JusTmed ClouD (hai ca te pricepi) Cei ce voteaza in afara acestui juriu vor primi warn up + suspend. Aveti timp sa votati pana Sambata, 28.08.2010, ora 23:59. Edited August 25, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) Vot anulat. Nu ai voie sa votezi. Edited August 25, 2010 by Smith™ Vot anulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Vote 1 , integrare buna , punct focal evidentiat bine , coloristica mai trebuia lucrata putin in rest cam atat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 vote 1 imi plac efectele te vezi cumva in juriu, amice? no problem, warn + suspend nu costa nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) Scuzati am gresit topicul! Edited August 25, 2010 by AnDr3y Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) Vote 3. Efecte frumoase, imi place. Felicitari. Nu inteleg de ce votati lucrarea 1, scrie cumva "SOTW #25" pe ea ? sau ceva de genu ? Nu e obligatoriu sa contina text, amice. // ~smith Edited August 25, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Votez lucrarea numarul 1, e mai reusita decat toate prezente. Flow-ul e bun, lumina si depth sunt ok, nu-mi place acel punct portocaliu de pe caciula (fii mai atent la detalii ) Mergea un GM eventual, sa combine culorile mai mult. Integrarea e buna, e bine ca ai ales sa nu pui text, era dificil de integrat bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) As fi votat 2 dar bg`u e prea simplu nu prea sa lucrat intens la ea dar imi plac splash`urile le am si eu sunt dragute dar nu ai bagat nici un gm sa integrezi mai bine renderu .... lumina nu ai ( chiar daca nu e obligatoriu mergea arata super ) mai sunt cateva puncte de vedere dar lasam asa Vot 1 frumoasa integrare focalu e ok dar putea`i sa dai un topaz clean pe render sa se vada mai clar ....etc lucrarea 3 e prea roz parerea mea ai facut lumina (daca ai facut ) putina pe render dar pe bg sa fie realista nu prea ... nuj e cam fake ... lucrarea 4 e draguta dar ai nu ai integrat renderu calumea in bg , flow nu ai bg`u iti cam ia putin ochii de la focal ( render ) ... etc ..scz de criticita .... Edited August 25, 2010 by ClouD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Ma scuzati ca postez dar mi se pare ca #1 este RIP,ceretii PSD celui care a facut-o,ma scuzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Hmm lucrari bunicele, in special 1 si 2, imi place cum e facuta lucrarea nr 2 , cu toate ca puteai si m`ai bine, lucrarea 1 e buna integrarea,dar mai puteai sa ii dai un gm. In fine votez lucrarea nr 2 imi place mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 26, 2010 Author Share Posted August 26, 2010 Ma scuzati ca postez dar mi se pare ca #1 este RIP,ceretii PSD celui care a facut-o,ma scuzati. Si eu imi cer scuze pentru warn-ul pe care o sa ti-l iei Oricine mai posteaza aici in afara juriului va primi fara discutii warn+suspend, nu aveti ce cauta aici. Cat despre lucrarea 1, este curata. Multumiti? (Nu raspundeti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Vote#2. Simpla si de efecte. Frumos flow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 (edited) Lol )) .Nu pot sa cred ce voturi. Vote 1 omg ce tare ,integrare,efecte,depth.E cu fooooooarte muuuuuult PESTE celelalte .Felicitari realizatorului....ma intreb cine e . Edited August 28, 2010 by radiKal Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Votez lucrarea numarul 2 , culorile sunt ok iar renderul este foarte bine integrat, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 (edited) Imi cer scuze pentru intarziere. Stop vote. Lucrararea numarul 1 este castigatoare. Castigator DarkEn3rgy cu lucrarea: Locul 2 : Christian cu lucrarea: Felicitari, locul 1 primeste acest banner: + 30 de puncte SOTW, iar locul 2 primeste 20 puncte SOTW. Urmatorul SOTW va fi anuntat in aceasta seara. Stay tuned. Edited August 29, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts