Jump to content

SOTW#25

Wonder
 Share

Recommended Posts

SOTW Number: 25

Tema: Music.

Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 450x220. Se accepta si semnaturi verticale.

Puteti folosi orice stock / render ce implica tema precizata.

Informatii suplimentare:

1. Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile

2. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea, doar SOTW #25 (nu e obligatoriu sa contina text)

3. Castigatorul va primi ca premiu urmatorul banner: 65989133466401042406.png + 30 de puncte SOTW.

Aveti timp sa trimiteti lucrarile prin PM Aici pana Miercuri, 25.08.2010, ora 23:59.

Edited by Smith™

#1 73081737022131443639.png

#2 37923664158738068185.png

#3 01980792029873290086.png

#4 65087088549640285557.png

START VOTE!

Juriul care poate vota este:

Smith

Christian

Bebell

AllexFTW

radiKal

NightFury

JusTmed

ClouD (hai ca te pricepi)

Cei ce voteaza in afara acestui juriu vor primi warn up + suspend.

Aveti timp sa votati pana Sambata, 28.08.2010, ora 23:59.

Edited by Smith™

Vote 3.

Efecte frumoase, imi place. Felicitari.

Nu inteleg de ce votati lucrarea 1, scrie cumva "SOTW #25" pe ea ? sau ceva de genu ?

Nu e obligatoriu sa contina text, amice. // ~smith

Edited by Smith™

Votez lucrarea numarul 1, e mai reusita decat toate prezente.

Flow-ul e bun, lumina si depth sunt ok, nu-mi place acel punct portocaliu de pe caciula (fii mai atent la detalii :P )

Mergea un GM eventual, sa combine culorile mai mult.

Integrarea e buna, e bine ca ai ales sa nu pui text, era dificil de integrat bine.

As fi votat 2 dar bg`u e prea simplu nu prea sa lucrat intens la ea dar imi plac splash`urile le am si eu sunt dragute dar nu ai bagat nici un gm sa integrezi mai bine renderu .... lumina nu ai ( chiar daca nu e obligatoriu mergea arata super ) mai sunt cateva puncte de vedere dar lasam asa

Vot 1 frumoasa integrare focalu e ok dar putea`i sa dai un topaz clean pe render sa se vada mai clar ....etc

lucrarea 3 e prea roz parerea mea ai facut lumina (daca ai facut ) putina pe render dar pe bg sa fie realista nu prea ... nuj e cam fake ...

lucrarea 4 e draguta dar ai nu ai integrat renderu calumea in bg , flow nu ai bg`u iti cam ia putin ochii de la focal ( render ) ... etc

..scz de criticita :-?? ....

Edited by ClouD

Hmm lucrari bunicele, in special 1 si 2, imi place cum e facuta lucrarea nr 2 , cu toate ca puteai si m`ai bine, lucrarea 1 e buna integrarea,dar mai puteai sa ii dai un gm. In fine votez lucrarea nr 2 imi place mai mult

Ma scuzati ca postez dar mi se pare ca #1 este RIP,ceretii PSD celui care a facut-o,ma scuzati.

Si eu imi cer scuze pentru warn-ul pe care o sa ti-l iei :)

Oricine mai posteaza aici in afara juriului va primi fara discutii warn+suspend, nu aveti ce cauta aici.

Cat despre lucrarea 1, este curata. Multumiti? (Nu raspundeti)

Lol :)))) .Nu pot sa cred ce voturi.

Vote 1 omg ce tare :O ,integrare,efecte,depth.E cu fooooooarte muuuuuult PESTE celelalte :X .Felicitari realizatorului....ma intreb cine e :-? .

Edited by radiKal

Imi cer scuze pentru intarziere.

Stop vote.

Lucrararea numarul 1 este castigatoare. Castigator DarkEn3rgy cu lucrarea: 73081737022131443639.png

Locul 2 : Christian cu lucrarea: 37923664158738068185.png

Felicitari, locul 1 primeste acest banner: 65989133466401042406.png + 30 de puncte SOTW, iar locul 2 primeste 20 puncte SOTW.

Urmatorul SOTW va fi anuntat in aceasta seara. Stay tuned.

Edited by Smith™

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.