Jump to content

Bug Rob

420dRE

Recommended Posts

Nick-ul tau: TheRuffRyder

Descrierea bugului: am dat azinoapte 2 rob-uri, la primu nu am reusit sa duc vanul la docs.. l-am dus dupa ce am iesit din jail, si am luat 624330$ apoi am mai dat inca unul, si am ajuns cu el la doc si am primit doar 27762$ cam mare diferenta...

ScreenShot(s): http://img.b-zone.ro/images/75001911889185993565.png

http://img.b-zone.ro/images/00740439870438280407.png

Sa-ti explic eu cum sta treaba:)

In GM functia rob esti cu random money adica cand dai rob poti lua 30k 650k 1kk 100kk, depinde :)

Acum banii vin dupa noroc , si eu am luat 30k odata si odata 120k , e random :)

Eu am mai observat ceva interesant... Deci am dat rob acum si nu l-am finalizat. Am luat 2m cand am iesit din Jail, si imediat am mai dat unul, si am luat 200k. Mi s-a parut suspect cum a sarit acul de la 2m la 200k :|

Iar a 2-a zi am incercat din nou ... Si am dat unul nu l-am finalizat 1m si ceva... Si am mai dat unul si iar nu l-am finalizat iar 1m si ceva...

Posibil chestia cu jail sa mareasca rob-ul dar e cam necredibila :|

Sa-ti explic eu cum sta treaba:)

In GM functia rob esti cu random money adica cand dai rob poti lua 30k 650k 1kk 100kk, depinde :)

Acum banii vin dupa noroc , si eu am luat 30k odata si odata 120k , e random :)

stallone o fi randon dar e o diferenta mare.

Mai nou iau aproximativ minim 1 milion si maxim 4 milioane pe un rob . .

Nu stiu daca e bug sau nu .. dar eu nu cred ca sumele au fost ridifcate asa mult de catre administratori , deoarece ei vor sa scada economia,nu sa o creasca.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.