Chelios1337 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: stateam eu pe wikipedia si faceam temele la geografie si deodata se face ecranul negru si se vede doar cursorul alb de la mouse. il sting il riaprind la fel... dupa apas pe orce litera de pe tastatura se aprinde pc-ul singur... si tot cu ecranul negru si se vede doar cursorul De cat timp aveti problema respectiva ?: de acu 1 zi Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: - http://imgur.com/a/bdp3FLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: m-am uitat pe alte site-uri si zicea ca probabil e din cauza la virusi sau hard disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaryMihai10RPG2 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Cred ca ai memoria plina, daca nu poti sa refaci asta si iti tot apare negru iti recomand sa iti reinstalezi windows-ul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h i e f Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 cauta power plan prin control panel si selecteaza high performance, dupa dai la edit in dreapta si selectezi sa nu se inchida ecranul dupa inactivitate, adica pe never.. zic si eu, nu poate rezolva asta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelios1337 Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 cauta power plan prin control panel si selecteaza high performance, dupa dai la edit in dreapta si selectezi sa nu se inchida ecranul dupa inactivitate, adica pe never.. zic si eu, nu poate rezolva asta problema. cum fac daca vad tot ecranul negru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut GXF Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Ai memoria plina sau tii multe procese deschise atunci cand se inchide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poxipol RPG3 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 E suprasolicitat. Încearcă un reinstall windows, dacă problema persistă probabil să fie dus hard-disk-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Vad ca nu te mai intereseaza acest topic . T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts