Jump to content

Petitie pentru modificarea ultimului update.

Opak.

Recommended Posts

Salut dragi jucatori B-Zone, eu sunt Opak si am decis sa postez acest topic deoarece nu consider ca este ok ultimul update, eu doresc sa fie scoasa partea:

" Au fost aduse modificări sistemului de statistici personale cu privire la timpul petrecut online pentru evitarea unor confuzii, funcționând astfel:

• Pentru "Orele jucate" afișate in /stats și pe website se va lua în calcul doar timpul petrecut pe server. Un minut petrecut pe server înseamnă un minut în care un jucător s-a deplasat între 2 puncte diferite de pe harta. Atât timpul petrecut pe /sleep, cât și timpul în care un jucator nu se mișca nu va fi contorizat. Afișarea orelor jucate se va face cu o singură zecimală. Ex: 6.3 ore jucate înseamnă 6 ore si 30% dintr-o oră, adică 6 ore și 18 minute. Pentru a primi o ora jucată va trebui sa acumulați 60 de minute, spre deosebire de vechiul sistem în care erau suficiente doar 30 de minute.
  • Payday-ul se va acorda la oră fixă jucătorilor care au fost online cel puțin 30 de minute pe server începând cu ultimul payday acordat. Exemplu: Payday vor primi și jucătorii care au intrat cu 10 minute înainte de payday, dar care au acumulat cel puțin 20 de minute jucate precedent.
  • Odată cu această modificare, nu mai sunteți condiționați de acumularea a 30 de minute jucate pentru a mări numărul de ore jucate la payday (cum era până acum), prin urmare comanda /playedtime a fost eliminată.
  • Comanda /stats va afișa acum și numărul de PayDay-uri primite de către un jucător. Atentie, acesta poate diferi fata de numarul de ore jucate. " prezenta in updateul la versiunea 6.3.5 .

Doresc sa lasati un vot aici.

---Click--- <------

MVrc1QB.png-20.03.2017

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.