Jump to content

Windows 7 - Problema internet

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Nu merge netul.. .imi arata ca sunt conectat dar cand intru in browsere nu merge... ideea e ca si pe telefoane patesc la fel

De cat timp aveti problema respectiva ?: aseara

Sistem de operare ?: windows 7

Screenshot/Video: -
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: am cautat tot felul dar nu am gasit o solutie buna

daca nu merge nici cu routerul schimbat suna-i pe aia de unde ai net si spune-le de problema.

tu nu ai un modem prin care routerul e conectat? sau e cu wifi incorporat?

Edited by T h i e f

Daca ai schimbat si rutar-ul inseamna ca e de la reteaua de internet. Contacteaza-i pe aia de la care ai net-ul sa iti rezolve problema, daca era doar pe pc ai mai fi zis dar daca e si pe telefon e clar ca nu are de unde sa fie decat de la retea.

Nu ai configurat corect router-ul wireless. Încearcă să setezi conexiunea PPPOE în wireless când îl configurezi și să bagi numele de utilizator și parola oferite de provider-ul de internet.

@@Ragnar47, încearcă să îi dai un reset modemului, introdu cablul de la provider in portul WAN al modemului și încearcă iar o configurare. Altă problemă nu văd, din moment ce provider-ul de internet ți-a comunicat că problema nu este de la ei. Ai mai configurat routere wireless până acum?

Edited by Poxipol RPG3

@@Ragnar47, Ragnar, pe spatele modemului ai niste informatii printre care si o adresa (gen 192.168.0.1). Dupa ce ai bagat cablul de la furnizor in modem, cablul de iesire din modem il introduci in PC, deschizi browser-ul si introduci in bara de site acea adresa, te loghezi si dupa mai mult ca sigur o sa te descurci. In general toate modelele au o functie ”Quick Setup” sau ”Instalare Rapida”. De aici ar trebui sa mearga treaba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.