Jump to content

Meciul cu Danemarca, decisiv şi pentru Daum?

eB Waldo
 Share

Recommended Posts

7395150-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp

România va juca duminică, 26 martie, la Cluj, un meci capital cu Danemarca. "Tricolorii" au nevoie neapărată de victorie pentru a mai putea spera cu şanse reale la calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Ionel Ganea, fost atacant al echipei naţionale, crede că România se va impune cu 2-1, dar pentru asta este nevoie ca jucătorii să intre foarte motivaţi pe teren. Deşi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, intenţionează să-i prelungească înţelegerea lui Christoph Daum, însă Ganea crede că selecţionerul german va renunţa dacă va rata obiectivul.

"Ar trebui să gândim pozitiv pentru că jucăm acasă. Eu aş vrea să spun că plecăm favoriţi. Nu ar strica şi dacă băieţii ar fi mai încrezători. Cred că antrenorul are o mentalitate bună, pozitivă, dar şi jucătorii ar trebui să gândească la fel. Ar trebui să nu se sperie de adversari. Este un meci decisiv şi orice alt rezultat în afară de victorie nu ne avantajează. Dacă ar fi să dau un pronostic, eu zic că vom câştiga cu 2-1.

Am impresia că Daum a venit aici fără să cunoască fotbalul românesc, acesta este dezavantajul lui. A încercat să se familiarizeze cu fotbalul românesc, mi-a plăcut atitudinea lui că a mers la multe meciuri. Preşedintele (n.red. Răzvan Burleanu) forţează un pic nota cu el, dar mizez pe faptul că Daum este un om cu coloana vertebrală şi va pleca singur dacă nu îndeplineşte obiectivul", a declarat Ionel Ganea la ProSport LIVE.

Înaintea acestui meci, România se află pe locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte. Danemarca se află pe locul 3, cu 6 puncte, iar lider este Polonia, cu 10 puncte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.