Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

eB Waldo

Member
 • Content Count

  1202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Impressive

About eB Waldo

 • Rank
  Sunt o legenda vie.
 • Birthday 12/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG2 Nickname
  Waldo

Recent Profile Visitors

1779 profile views
 1. eB Waldo

  Nick: Waldo Rank: 6 Data: 17.11.2019 Am dat test cu: .CreTzu Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 4/6 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: - Nick: Waldo Rank: 6 Data: 17.11.2019 Am dat test cu: Big.Smoke Rezultat regulament (x/3): 3/3 Rezultat traseu (x/6): -/6 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Bafta data viitoare! Invata regulamentul mai bine. Nick: Waldo Rank: 6 Data: 17.11.2019 Am dat test cu: RancoTiganAdevarat Rezultat regulament (x/3): 3/3 Rezultat traseu (x/6): -/6 Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Bafta data viitoare! Invata regulamentul mai bine.
 2. eB Waldo

  Nick: [eB]Waldo Rank: 6 Data: 17.10.2019 Am dat test cu: Cristi2123 Rezultat regulament (x/3): 3/3 Rezultat traseu (x/6): - Rezultat final: Admis / Respins Alte precizari: Bafta data viitoare!
 3. eB Waldo

  Nick: Waldo Data: 13.10.2019 Rank: 5 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): - Am fost sanctionat pentru: Am ramas fara permis. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/av2h2p2 Alte precizari: Post-ul 1200 - Platire amenda.
 4. Nume: Waldo Rank: 5 Bară RPG (cea mică): De ce dorești această funcție (minim 35 cuvinte): Vreau sa ajut factiune cu ce pot si eu, este factiunea mea de suflet, prima factiune in care am petrecut un timp indelungat si prima factiune in care am fost tester, imi doresc sa primesc iar aceasta functie. Cu ce consideri că poți ajuta facțiunea să se dezvolte ca tester?: Pot ajuta factiunea sa se dezvolte prin a adauga membrii care cunosc regulamentul si locatiile. Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da. Ești capabil să fii corect în ce faci?: Da. Alte precizări: Multumesc!
 5. Nick : ORION Rank : 1 Motivul invoirii: Nu poate sa ajunga. Data warului : 30.09.2019 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari : Mersi!
 6. eB Waldo

  Salutare baieti! Ce faceti?
 7. Nume: Waldo Rank: 4 Bară RPG (cea mică): De ce dorești această funcție (minim 35 cuvinte): Vreau sa ajut factiune cu ce pot si eu, este factiunea mea de suflet, prima factiune in care am petrecut un timp indelungat si prima factiune in care am fost tester, imi doresc sa primesc iar aceasta functie. Cu ce consideri că poți ajuta facțiunea să se dezvolte ca tester?: Pot ajuta factiunea sa se dezvolte prin a adauga membrii care cunosc regulamentul si locatiile. Ai cunoștințe de limba engleză?: Da. Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da. Ești capabil să fii corect în ce faci?: Da. Alte precizări: Multumesc!
 8. eB Waldo

  Nick-name: .JoK3R Rank: 3 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Azi se intoarce de la mare, e pe drum. Data: 02.09.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc!
 9. eB Waldo

  Nick: Waldo Data: 22.08.2019 Rank: 3 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): - Am fost sanctionat pentru: Am ramas fara permis. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/Te78xTj Alte precizari: S-a gandit un militica ca e mai bine sa raman fara permis.
 10. eB Waldo

  Nick-name: .JoK3R Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Are ceva treaba si nu poate ajunge. Data: 05.08.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Mersi!
 11. eB Waldo

  Nick-name:.JoK3R Rank: 2 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: e la untold Data: 02.08.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: mersi!
 12. Gigi Becali (60 de ani), patronul de la FCSB, are ambiția de a-și vinde ”perlele” din lot pe zeci de milioane de euro. Dennis Man (20 de ani) și Florinel Coman (20 de ani) sunt doi astfel de fotbaliști de pe urma cărora Becali speră să încaseze sume importante. Giovanni Becali, vărul său, fost agent de jucători, dar implicat în continuare în fenomen, a dezvăluit sumele pe care pot pleca cei doi jucători în acest moment. ”Zilele trecute m-am întâlnit cu Txiki Begiristain (n.r. - fost jucător la Barcelona, acum director sportiv la Manchester City) și am vorbit despre un jucător din Croația. L-am întrebat ce părere are despre aceste clauze. Știți ce mi-a spus? ’Giovanni, aceste clauze sunt puse ca să fii acoperit. Dar ele se negociează. Așa și la Gigi. Acum, Man are o clauză de 50 de milioane de euro, dar dacă mâine vine cineva și îi oferă 25-30 de milioane pe el, Gigi îl dă! La fel și cu Coman. Are și el o clauză, da? Dar, dacă mâine vine unul și-i oferă 18-20 de milioane de euro, îl dă! Mâine îi dă pe amândoi pe acești bani”, a dezvăluit Giovanni Becali, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”. Agentul de jucători a mai adăugat însă că lucrurile se pot schimba doar după Euro 2019 U21 și doar dacă naționala noastră va reuși ceva notabil acolo. ”Dacă Man și Coman vor face un Euro foarte bun, vor rezolva niște meciuri iar noi vom juca finala și ei vor marca vreun gol, atunci, după turneul final, putem vorbi și de sume mai mari de 40 de milioane de euro!”, a mai spus Giovanni Becali, la Digi Sport. Sursa
 13. CFR Cluj l-a adus pe Julio Baptista (37 de ani) cu surle și trâmbițe în vara lui 2018, i-a oferit un contract pe un an și jumătate, dar fostul jucător al Relaului este până în prezent o mare dezamăgire. Plătit regește de campioana României, Julio Baptista nu va mai juca până la finalul sezonului. De la începutul lui 2019, salariul lui Julio Baptista a crescut la 45.000 de euro, printr-o clauză stipulată în contract. Brazilianul este de departe cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, dar e spectator de lux la meciurile ardelenilor. Șansele ca ca Julio Baptista să mai joace în acest sezon sunt aproape infime. "Baptista e cam supărat, după ce a pățit Realul în meciul de marți" a glumit Daniel Stanciu, făcând referire la eliminarea fostei echipe a lui Baptista din UEFA Champions League, după 1-4 pe propriul teren cu Ajax Amsterda. Julio Baptista, OUT de la CFR Cluj până la finalul sezonului "Încearcă să revină. Deocamdată are un program special, separat. Am văzut că și Bogdan Mara a vorbit despre subiect. Probabil are mai multe informații și a spus că nu va mai face parte din lotul nostru până la finalul campionatului. Noi tot îl așteptăm" a dezvăluit Daniel Stanciu la Digi Sport Special. Julio Baptista a bifat doar 3 meciuri de la sosirea în Gruia, două în Liga 1 și unul în preliminariile UEFA Europa League. A fost de fiecare dată rezervă și a intrat pe final. Fostul mijlocaș al lui Real Madrid a adunat doar 42 de minute în tricoul campioanei României. Sursa
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.