Jump to content

Florin Andone, atac la o echipă importantă: "Mi-au închis uşa în nas! E o minciună tot ce se întâmplă acolo".

eB Waldo
 Share

Recommended Posts

florin-andone.jpg?width=815

Deşi la momentul actual situaţia lui Florin Andone (23 de ani) în Spania este una foarte bună, atacantul a dezvăluit că lucrurile nu au fost întotdeauna numai lapte şi miere. Jucătorul de la Deportivo la Coruna a vorbit despre perioada de la Villareal, într-un interviu acordat elgoldigital.com.
În perioada 2012-2013, Andone se afla la echipa secundă a ”Submarinului Galben”, dar nu a reuşit să bifeze niciun meci pentru echipa de seniori. Vărful naţionalei susţine că există jucători foarte talentaţi acolo, dar ei nu reprezintă prima variantă pentru a face pasul la echipa mare: "E o şcoală foarte bună acolo. A produs jucători precum Bruno, Mario Gaspar sau Manu Trigueros, dar în ultimii ani? Au talente incredibile, dar nimeni nu mai apare. E o minciună ce se întâmplă acolo. Am avut experienţe cu oameni care mi-au închis uşa în nas. Apar jucători din America de Sud care la 17 ani au loc direct în prima echipă”, a spus Andone, pentru elgodigital.com.
Răspunsul a venit chiar din partea unuia dintre jucătorii promovaţi în ultima vreme de la formaţia secundă. Manu Trigueros a declarat pentru elperiodicomediterraneo.com: ”Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, am meritat oportunităţile pe care le-am avut şi sunt mulţi jucători tineri la echipă, aşa că nu înţeleg vorbele lui Florin. Sunt surprins de ce a spus”
După ce a plecat de la Villareal, Florin Andone a ajuns la Atletico Baleare, în liga a treia din Spania. În 2014 pleca la Cordoba, iar în vara anului trecut se transfera la Deportivo.

Edited by RW Waldo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.