ARTIST Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Nick-ul tau: ARTIST Server: RPG 1Descrierea bugului: Sunt taximetrist (SF Taxi) si comanda /servicecalls functioneaza doar daca am jobul de Mecanic. In caz contrar, folosind comanda, dialogul respectiv nu imi apare. Mi se afiseaza doar mesajul: "Nu sunt cereri pentru a fi afisate". * Am mai raportat problema sesizata, dar in urma Restart-ului la Server de acum 2 zile, aceasta din urma nu a fost solutionata. Screenshot(s): Presupun caci nu este nevoie de o poza cu afisarea mesajului sus-mentionat in chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTIST Posted March 26, 2017 Author Share Posted March 26, 2017 Dupa o mica analiza a sistemului pe server, am realizat caci acesta nu are probleme. Va rog sa imi scuzati greseala. Rog ca tema sa fie inchisa. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Inchis, nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.