Jump to content

VREAU SĂ MĂ LAS DE YOUTUBE... TOTUL DEPINDE DE VOI

Botys Ghytza

Recommended Posts

@@woodstar, dacă ar fi să mă las cu adevărat cam așa ar fi dar am zis că e mai ok să mă consult cu abonații prima oară și să nu iau decizii de unul singur. Dacă aș putea să gândesc și eu așa și nu m-ar deranja astfel de comentarii ar fi bine, totuși poate o să reușesc să schimb asta la mine și să fiu mai încrezător în mine. Apreciez comentariul tău. :)

@@woodstar, dacă ar fi să mă las cu adevărat cam așa ar fi dar am zis că e mai ok să mă consult cu abonații prima oară și să nu iau decizii de unul singur. Dacă aș putea să gândesc și eu așa și nu m-ar deranja astfel de comentarii ar fi bine, totuși poate o să reușesc să schimb asta la mine și să fiu mai încrezător în mine. Apreciez comentariul tău. :)

Vezi-ti de treaba ca n-o faci rau, sincer sa-ti spun nu te urmaresc constant sau lucruri de genul pentru ca nu prea urmaresc "gaming" pe youtube, dar am vazut cateva video-uri care mi s-au parut interesante, cel putin acela cu averea ( nu ma intereseaza sa am avere pe servere sau ceva, am 5kk in total si joc de 3 ani ) dar uite ca totusi m-am uitat la tot videoul, de ce? Nici eu nu stiu, deoarece am zis ca nu ma intereaza sa am avere, dar mi-a placut cum ai inceput discutia si am vrut sa vad cum gandesti.

De ce sa te lasi pentru 10 persoane care-ti fac hate, cand altii 1,000,2,3 te sustin? :)

@@woodstar, ai perfectă dreptate, problema la mine este că sunt o persoană vulnerabilă și mă las ușor influențat de cei din jurul meu, știu că ar fi o prostie să mă las din cauza câtorva persoane care au venit cu comentarii negative la adresa mea în acel topic. Am citit și eu acum prin comentarii la video și ei sunt de altă părere și mă așteptam la asta. Nu pot să zic că am eu o calitate perfectă sau că sunt genial la așa ceva dar mă străduiesc să fac ceva constructiv și să ajut comunitatea asta și acum munca mea mi-a fost răsplătită într-un fel cu acest grad. Mă bucur că gândești așa și că încerci să mă motivezi să continui, apreciez și chiar contează!

@, tu și toți ceilalți care n-ați avut ce face decât să-mi faceți hate o să deveniți în fața mea niște oameni care nu vor reprezenta absolut nimic, o să am eu grijă să învăț cum să procedez cu genul ăsta de oameni, stai liniștit.

@@Botys Ghytza, unde-ti e caracterul si curajul de sine daca ajungi sa lasi alte persoane sa te influenteze? Nu tin nici partea ta, nici a altora, sunt in pozitie neutra. Nu stiu daca mi-ai citit comentariul din topicul lui Kelton, dar nu e problema. Prin acel "hate" despre care vorbesti si pe care-l descri de parca e o persoana care sta cu pistolul la tampla ta, ar trebui sa vezi o cale de a vedea ce trebuie sa faci ca sa urci si sa progresezi. In loc sa ne purtam pueril cand cineva ne critica, putem sa analizam ceea ce spune si sa construim idei si conceptii in functie de ceea ce zice. Probabil ca unele persoane care ti-au spus diferite lucruri au dreptate, poate nu. Asta depinde de tine sa iti dai seama de unele chestii, analizand ceea ce faci. Ar fi trebuit sa stii de la inceput (sau poate ai stiut) ca nu e usor pentru ca asa e lumea, nu poti multumi pe fiecare-n parte. Nu-ti sunt fan infocat, doar ce ma mai uit la cate un videoclip cand ma atrage titlul. Crezi ca alte persoane care se ocupa de YouTube nu au trecut/trec prin asa ceva? Conteaza cum treci peste aceste "obstacole" (care daca stii cum sa le iei, pot fi chiar de ajutor). E irelevant sa mai vorbesti despre calculator. Nu conteaza ce calculator ai, conteaza ceea ce faci tu. Daca un videoclip merita, crede-ma ca e vizionat si daca e filmat in 20 fps si cativa pixeli. Conteaza sa faci ceva ce place lumii si ce ii atrage. E alegerea ta daca o sa continui sau nu, dar m-as bucura sa primesc un PM de la tine peste ceva timp in care sa-mi zici "Bai, nu erau chiar prostii ce ai spus." Pune-ti ordine-n ganduri, da dovada de incredere de sine si fa in asa fel incat sa-ti fie bine. Mult succes! ;)

@@D E A L E R, +1 dealer.

Nu atac pe nimeni, nu tin cu Botys sau cu altii care filmeaza war-uri.

In fine. Pentru mine si pentru multi altii, e mai interesant sa urmaresti un video pe yT atunci cand este editat si multa munca depusa la el. Nu ca, exemplu: Ilie's vlog care nu editeaza deloc + clickbait si posteaza si in fiecare zi. Acuma na.. @@South Max, e vina lui

Ai vrea cumva să îți cumpărăm PC? Văd că te vaiți că domne 2 GB pe RAM și altele. Deschidem o campanie de ajutor, ''PC pentru Ghytza Botiș''.

Respect.

@, tu și toți ceilalți care n-ați avut ce face decât să-mi faceți hate o să deveniți în fața mea niște oameni care nu vor reprezenta absolut nimic, o să am eu grijă să învăț cum să procedez cu genul ăsta de oameni, stai liniștit.

Daca nu reprezentam absolut nimic de ce te lasi? Coaie nu stii ce sa spui esti panicat, esti marele Botys care vrea doar fani adevarati nu si hateri, din partea mea, sterge-ti canalu si daca poti si contu de pe 3.

@@South Maximus, faptul că nu am încredere în mine și mă las influențat prea ușor și de cele mai mici comentarii negative e un defect imens la mine, știu asta și trebuie să învăț cumva să găsesc o alternativă acestei probleme. Din ce am citit și din comentarii lumea îmi este alături și asta contează enorm de mult, am preferat să-mi întreb abonații ce e mai bine să fac. Am prezentat PC-ul deoarece am specificat că o să fac asta în viitorul apropiat și am preferat să o fac în acest video. Sunt conștient că toată lumea are hateri, e imposibil să împaci toți oamenii cu ceea ce faci, o să încerc eu cumva să găsesc o soluție la problema asta pe care o am. Apreciez faptul că ți-ai pierdut câteva minute să-mi lași acest mesaj, pentru mine contează.

@@South Max, nu este psihologie inversă. Prefer să-mi las abonații să-mi decidă viitorul pe YouTube? De ce fac asta? E foarte simplu, n-ar avea sens să continui dacă ei nu și-ar dori asta și se pare că e fix invers. Nu e un video pentru vizualizări, am zis în acel video fix ce am avut pe suflet.

@@D E A L E R, bun, nu-ți pasă e problema ta. Pentru cunoștința ta nu, nu este clickbait, dacă te-ai fi uitat frumos la videoclip ai fi știut asta dar dacă nu te-ai uitat n-ai de unde să știi. Faci partea din categoria de oameni care comentează fără a știi anumite lucruri și asta mă deranjează dar la voi dar nu o să vă mai dau eu importanță deoarece nu merită, mie îmi fac rău.

@@RW Yuri, chiar dacă nu eram acasă când ai lăsat comentariul l-am citit, stai liniștit, văd că acum ai editat și ai zis să nu mă las. Ai mai lăsat comentariu și în acel topic și mi se pare că și în alt loc și ți-am zis că dacă ai vreo problemă cu mine să-mi lași PM dar n-ai făcut asta. Nu, nu am nevoie să-mi cumpere cineva PC, dacă n-ai înțeles rostul videoclipului nu o să stau acum să-ți explic ție personal, am fost suficient de explicit în videoclip.

@, bn mane, uite acuma fac ce mi-ai zis :)

@Botys Ghytza daca tot esti asa curios,primele 5minute m-am uitat,si apoi pe sarite,si am prins si partea aia "sa stiti ca nu este un clickbeit bla bla bla",daca tu o spui,asta nu inseamna ca nu este. Repede ma cataloghezi ca om care nu merita importanta... cum ti-ai dat seama ca nu merit importanta? Ma cunosti cumva? Cred ca stiu mai multe eu despre tine si fanteziile tale cu gainile decat stii tu despre mine...

Topicu asta si celalalte 3 nu isi au rost,vrei sa te lasi de youtube lasa-te dq nu o mai dramatiza atat ca te chinuit cu calculatoru tau, bine ca nu ne pui sa facem cheta sa-ti luam un calculator...

Dar tu daca tu ai deschis topicul asta cred ca ai mai multi hateri decat sustinatori =)) =)) =)) Altfel nu vad motiv sa faci prostia asta de topic dramatizand ca vai doamne am hateri si am 2gb ram =)))))

@@D E A L E R, hai să-ți zic o chestie, dacă nu ești suficient de matur să înțelegi că tot ceea ce se zice despre găini e doar o glumă și aceea este porecla mea de la un Q & A postat în August 2016 nu e problema mea. Cum spre exemplu Codrin Bradea are lejionari, ți-am dat doar un exemplu așa am și eu găinofili, a prins la public și am continuat cu asta. Gândește-te și tu, ar fi absurd ca acel lucru să fie adevărat. :)

Ți-am zis, nu ești curios, nu intri în topic și nu te uiți, nu trebuie să mi te plângi că postez, am tot dreptul să fac asta deoarece nu-mi interzice nimeni să postez topicuri sau videoclipuri pe YouTube. Te cataloghez așa deoarece văd ce fel de comentarii îmi lași, dacă nu faci parte din cei ce mă susțin și ești cum s-ar zice un hater sau mai bine zis o persoană care vrea doar să mă facă să renunț mă comport diferit și cu asta am încheiat, nu prea cred că mai e nevoie să zic ceva.

am tot dreptul să fac asta deoarece nu-mi interzice nimeni să postez topicuri sau videoclipuri pe YouTube.

Ba da mai ai si tupeul ala nesimtit ca tot tu sa fi cu musca pe caciula. Daca tu ai tot dreptu sa plangi prin topicuri ca ai 2gb ram si mai stii tu ce balarii,eu de ce nu as avea dreptu sa comentez aici? imi interzice cineva? incalc vre-o regula? Nu ai spus tu sa ne spunem parerea? Atunci ce tot nu-ti convine?

Daca cineva nu e deacord cu tine, gata e hater, hai sa-i dam cu pietre in cap sa-l invatam minte nu? Daca la tine in sat e cineva impotriva ta si iti vrea raul,asta nu inseamna ca toata lumea e bau bau si vrea sa te omoare v5xGJyD.gif

@@Skyntei, sincer să fiu nici eu nu știu de ce le dau așa mare importanță și le acord atâta atenție din partea mea, crede-mă că nici eu nu știu de ce fac asta. Dar când citesc ce zic unii nu mă pot abține să nu-i răspund, oricum, am să încerc pe viitor să-mi schimb mentalitatea asta prostească pe care o am și recunosc asta și să văd doar partea bună din ceea ce fac. Dacă vrei să afli și tu ce fac pe viitor și la ce concluzie am ajuns intră iarăși pe videoclip și citește primul comentariu care e fixat de mine. Apreciez faptul că încerci să mă ajuți și să mă motivezi.

@@D E A L E R, da man, ai tot dreptul să lași reply aici și evident că ai tot dreptul să nu fi de acord cu mine, e ceva firesc. Știu ce am zis, părerea ta e una negativă, am înțeles și apreciez faptul că ești sincer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.