Jump to content

Ajutor Internet

South kaydeN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ajutor, am scos cablul de net din router si routerul din priza, cand l am bagat imi zicea ca nu este internet, dar faza este ca imi apar beculetele aprinse, gen este net, dar nu merge. Am mai avut problema asta inainte dar s a rezolvat de la sine dupa cateva ore, in momentul asta deja au trecut 2 zile aproape.

Screenshot (în caz că este necesar):-

Alte precizări: Am bagat direct cablul in laptop si tot nu-mi merge.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Ajutor, am scos cablul de net din router si routerul din priza, cand l am bagat imi zicea ca nu este internet, dar faza este ca imi apar beculetele aprinse, gen este net, dar nu merge. Am mai avut problema asta inainte dar s a rezolvat de la sine dupa cateva ore, in momentul asta deja au trecut 2 zile aproape.

Screenshot (în caz că este necesar):-

Alte precizări: Am bagat direct cablul in laptop si tot nu-mi merge.

Suna la firma ta de internet, probabil s-a resetat contul. Iti vor da ei numele si parola de pe contract.

Ai incercat sa ii dai un reset ? (la router) Trebuie sa aiba o gaurica ceva, acolo poti baga un ac de cusut sau chestia aia de deschis SIM Tray-ul de la telefoane.

@, Este vorba de switch la router..tot ce trebuie sa faci este sa scoti cablurile pe care le ai in router si sa le schimbi intre ele...asta daca ai fibra optica pentru ca aceasi problema o intampin si eu. Daca nu rezolvi revino cu un raspuns ulterior si specifica ce se intampla iar daca rezolvi lasa la fel un comentariu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.