Jump to content

Dionis Barbosu

YouTuber
 • Content Count

  1428
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

371 Impeccable

About Dionis Barbosu

 • Rank
  Youtube Channel: Dionis B-Zone
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/DionisBarbosu
 • Skype
  Confidential - doar la cerere
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/DionisBarbosu/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brașov
 • Hobbies
  Perfecționare

Previous Fields

 • Real name
  Andrieș
 • RPG1 Nickname
  Dionis

Recent Profile Visitors

4319 profile views
 1. Noi, echipa FiveM ne incepem dimineata cu o cafea si spor de munca. Voi?

  1. D a n n

   D a n n

   La fel. Spor la munca. Asteptam serverul.

 2. Nick: DionisBarbosu Rank: 2 La ce mă învoiesc: Activitate Data și ora activității: 08.03.2019 ora 19:20 Lipsesc din motivul: Activez la petrecerea de 8 martie la local ca barman. Alte precizări?: Succes cu activitatea
 3. Dionis Barbosu

  Total PRO deoarece fiecare isi poate alege viata cum vrea sa si-o traiasca. Un tatuaj nu schimba omul, nu ii schimba caracterul. Daca cuiva ii plac tatuajele din punctul meu de vedere isi poate face si pe toata fata. Tatuajele se fac ori in urma unei amintiri sau intamplari din viata unei persoane ori pentru ca cineva are un stil diferit si ar vrea sa se "deseneze" intr-un fel anume.
 4. Dionis Barbosu

  Salut Darius Condoiu, fain video.
 5. Dionis Barbosu

  Fuji dicaaa!
 6. Nick: DionisBarbosu Rank: 1 La ce mă învoiesc: Sedință/Antrenament/Altă activitate: Antrenament Data și ora activității: 16.02.2019 orad 20:00 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la acea ora, posibil sa fiu la munca ori cu prietenii in oras. Alte precizări: -
 7. Dionis Barbosu

  Asta-mi place, fata de altele care-s esuate grav
 8. TURNEUL INCEPE LA ORA 19:00, FAST FAST FAST!
  Inscrie-te si tu cu o echipa de 5 persoane la turneul de CS:GO de pe platforma FACEIT pentru a castiga premiul cel mare in valoare de 5000 puncte faceit si 15 euro pe shop.b-zone.ro Desigur avem si premiu de consolare pentru echipele participante ce ocupa locul 2: 3000 puncte, locul 3 puncte , locul 4: 1000 puncte Turneul incepe la ora 19:00 Link discord: https://discord.gg/AX6ghVr - este obligatoriu pentru participanti/puteti primi informatii de la organizatori Link faceit: https://www.faceit.com/en/csgo/tournament/15f9fd2a-0793-4592-83ba-a723d015ce41
  AI TRIMIS O INVITAȚIE PENTRU ALĂTURARE LA SERVER
   
  B-SQUAD
  13 Online29 membri
   
 9. Dionis Barbosu

  Salut. Ne cerem scuze pentru deranjul creat si motivul dat, o sa luam legatura cu persoana ce a actionat asupra ta. Ai fost debanat, te asteptam pe team speak 3.
 10. Dionis Barbosu

  M-am cam simtit +1
 11. Dionis Barbosu

  Echipa euro si dolarei
 12. Sal man KF? dai shi mye mod? am auzit ca ejti in kautare. BUZZ DAK E

   

 13. Dionis Barbosu

  Ce feeling nasol am avut
 14. Dionis Barbosu

  Salut! Am sa te rog daca este posibil sa lasi si un video informativ. O rezolvare ar fi sa resetezi setarile prestabilite. Mergi in My Documents -> GTA SAN ANDREAS Users Files -> si sterge gta.set Atunci cand intri in joc toate setarile de la mouse sensivity, rezolutie dar si taste revin la statutul de basic. In cazul in care problema persista atunci revino cu detalii, spor!
 15. Dionis Barbosu

  Acceptat pentru interviu. Ai la dispozitie 48 de ore sa iei legatura cu noi pe discord pentru a lua parte la interviu si o eventuala instruire. Topic Closed.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.