Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Dionis Barbosu

YouTuber
 • Content Count

  1388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

321 Impeccable

About Dionis Barbosu

 • Rank
  Youtube Channel: Dionis Barbosu
 • Birthday 03/09/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/DionisBarbosu
 • Yahoo
  Nu detin
 • Skype
  Confidential - doar la cerere
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/DionisBarbosu/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brașov
 • Hobbies
  Perfecționare

Previous Fields

 • Real name
  Andrieș
 • RPG1 Nickname
  Dionis
 • RPG4 Nickname
  DionisBarbosu

Recent Profile Visitors

3347 profile views
 1. Dionis Barbosu

  Ai gresit gluma baiatu meu
 2. Dionis Barbosu

  Poate nu mai folosesti si tu "B-night" pentru proiectele pe care le faci avand in considerare ca aceasta denumire se foloseste la partea de competitii cs go / lol etc pe platforma Faceit, mersi frumos.
 3. Dionis Barbosu

  Salutari, astept un PM din partea ta sa imi spui ce program ai de activare la calculator pentru a putea comunica mai usor. O sa trebuiasca sa ai un interviu cu mine pe team speak 3.
 4. Dionis Barbosu

  @Mikey S-a facut liniste tocmai pentru ca asa si trebuia sa se faca. Nu se discuta chestii de genul pe forum in vazul tuturor. Daca cineva are probleme sa le rezolve in privat. Cat despre team speak sau sectiunea de forum nu o sa fie nici cum afectata.
 5. Dionis Barbosu

  As putea sa zic lejer, -1
 6. Dionis Barbosu

  Respecte pentru pisicaaa
 7. Dionis Barbosu

  Probabil multi dintre voi nu o intelegi din diferite motive. Eu unul am incercat sa aduc ceva nou si sa vs distrez macar pentru o secunda. Daca nu mi-a reusit atunci asta este. Eu unul cel putin atunci cand ma jucam si dadeam rob sau faceam orice actiune si nu mergea totul ok..eu ma suparam in acest fel..ma suparam in gluma..mai exact. Faceam haz de necaz. Depinde acum si ce imagini aveti tiparite in memorie. Toate cele bune tuturor cu stima si respect.
 8. Dionis Barbosu

  Aplicatie acceptata. O sa ai un interviu vocal pe teamspeak 3 alaturi de mine si dennis.
 9. Dionis Barbosu

  Avand in vedere ce scrii aici este pur si simplu o frustrare din punctul meu de vedere din partea ta. Daca am sta toti sa vorbim si sa spunem despre tine cate ceva cred ca s-ar strange multe. Dar..stii care e diferenta intre tine si multi altii dintre noi? Faptul ca noi nu fugim dupa functii.
 10. Dionis Barbosu

  Sa rectific ca sa intelegi ?? Petarda = bunaciune
 11. Dionis Barbosu

  La fel ca tine, mrr ??
 12. Dionis Barbosu

  Ma bucur ca apreciati "munca" unica. Si ca se observa intr-un fel autenticitatea sau macar incercarea de a face ceva mai unic.
 13. Dionis Barbosu

  Stiu mai multe decat crezi tu. Stai linistit ca nu cade comunitatea daca nu mai esti tu. Marele zid al comunitatii. Stim cu totii motivul pentru care tu ai plecat si acela e tot legat de functii. Daca tu nu ai functie nu esti respectat..sau mai bine zis..pupat. Cat despre bani...cred ca nu e cazul sa vorbim atata timp cat tu ai datorii la anumite persoane ??
 14. Dionis Barbosu

  Daca asta poate face oricine atunci de ce nu a facut-o cineva? Cel putin eu nu copiez idei de pe Junimea sau mai stiu eu de unde se inspira altij. Este poza proprie cu bobo adaugand efecte. Text cu referire la samp. What's the problem? Hai fa-ma sa-mi fie dor de tine.
 15. Dionis Barbosu

  Poate nu are haz pentru tine. E mai mult haz de necaz pentru ca oricine se oftica atunci cand da rob si vin multi pd pe ei. Iar asta ar fi o posibila fata a fiecaruia dintre noi
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.