Jump to content

=== AMANET $$ ===

NaxXoR

Recommended Posts

Cum spune si titlu , asta si fac !

Detalii : Ofer suma de bani , persoanei X doar daca da ceva la schimb ! ( Masini , Motoare , etc )

Suma de bani este data in functie de , materialul pe care il detine , pentru a se putea recupera banii .

Materialul primit va fi returnat datornicului , odata ce isi va achita datoria .

Termenu va fi stabilit de catre mine si de catre persoana ce doreste sa se imprumute .

]ATENTIE: Depasirea perioadei stabilite de recuperare a banilor , aduce la pierderea materialului .

• CONTACT IN JOC : "NaxXoR"

MATERIAL = Masini , Motoare , etc

Mi-a venit ca idee chestia asta si as vrea sa fiu unic cu ceea ce fac . Pe langa asta vreau sa imi fac si o reputatie cu asta . Daca adminu va fi de acord cu chestia asta , as putea sa fac in felu urmator ca sa imi arat loialitatea si anume , il rog pe adminu X sa imi dea ban , daca voi trage tepe , adica ban permanent !

Repet , vreau sa fiu unic in chestia asta !

Mai jos voi posta fiecare jucator imprumutat si cu o dovada de SS a chat-ului cu discutia purtata !

Cer seriozitate ! Voi face edit mai des !

================================

SUMA DISPONIBILA : 40k EDIT !

================================

Jucator imprumutat :

Dovada SS:

Mersi :) cat despre teprai , eu zic ca sistemu de /trade nu are probleme in asa ceva :) Ofer incredere si respect cat si masina / casa primita inapoi dupa ce isi achita datoria in termenu respectiv , stabilit de mine si de el .

BUGET : 80k .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.