NaxXoR Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Cum spune si titlu , asta si fac ! Detalii : Ofer suma de bani , persoanei X doar daca da ceva la schimb ! ( Masini , Motoare , etc ) Suma de bani este data in functie de , materialul pe care il detine , pentru a se putea recupera banii . Materialul primit va fi returnat datornicului , odata ce isi va achita datoria . Termenu va fi stabilit de catre mine si de catre persoana ce doreste sa se imprumute . ]ATENTIE: Depasirea perioadei stabilite de recuperare a banilor , aduce la pierderea materialului . CONTACT IN JOC : "NaxXoR" MATERIAL = Masini , Motoare , etc Mi-a venit ca idee chestia asta si as vrea sa fiu unic cu ceea ce fac . Pe langa asta vreau sa imi fac si o reputatie cu asta . Daca adminu va fi de acord cu chestia asta , as putea sa fac in felu urmator ca sa imi arat loialitatea si anume , il rog pe adminu X sa imi dea ban , daca voi trage tepe , adica ban permanent ! Repet , vreau sa fiu unic in chestia asta ! Mai jos voi posta fiecare jucator imprumutat si cu o dovada de SS a chat-ului cu discutia purtata ! Cer seriozitate ! Voi face edit mai des ! ================================ SUMA DISPONIBILA : 40k EDIT ! ================================ Jucator imprumutat : Dovada SS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
South PUSHA Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Poate iti iei ceva teapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadoz Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Man when u create a topic can u translate to english too to understand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weck69 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Ai grija la țepari Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaxXoR Posted April 2, 2017 Author Share Posted April 2, 2017 Mersi cat despre teprai , eu zic ca sistemu de /trade nu are probleme in asa ceva Ofer incredere si respect cat si masina / casa primita inapoi dupa ce isi achita datoria in termenu respectiv , stabilit de mine si de el . BUGET : 80k . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Topic inactiv. Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.