Guest POWERmi3z Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Sig' Asta e facuta cu un prieten Av' Pareri? astept skill :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.OnlyMe Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 http://img.b-zone.ro/images/79508575563860876121.png Asta ai luat un psd de pe rophotoshop si ai modificat putin. Nvm. RIIIIIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest POWERmi3z Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 (edited) http://img.b-zone.ro/images/79508575563860876121.png Asta ai luat un psd de pe rophotoshop si ai modificat putin. Nvm. RIIIIIp rip? ))))))))))))))))) e facuta cu mine si diffy sursa CLICK nu e rip ) hahahahaha e faucta cu c4duri/texturi numai din pc meu )))) cika rip hai ba dute ) WTF dude? esti cel mai tampit om din lume ) Edited August 24, 2010 by POWERmi3z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 (edited) rip? ))))))))))))))))) e facuta cu mine si diffy sursa CLICK nu e rip ) hahahahaha e faucta cu c4duri/texturi numai din pc meu )))) cika rip hai ba dute ) WTF dude? esti cel mai tampit om din lume ) Doamne, frate, ce plin de tine esti..explica-i frumos ca e facuta de tine si un prieten si ca voi ati pus-o acolo, e normal sa zica asta, nu a stiut ca ati postato si acolo.. aratai dovezi si gata.. nu trebuie sa injuri Edited August 24, 2010 by SnizeL Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 RIP clar, du-te si culca-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest POWERmi3z Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 RIP clar, du-te si culca-te. eu ma duc sa ma culc tu dute si invata ps ca imi bag #cenzurat# in toata familia ta cica rip aveti noroc ca nu mai am psd ca crapati cand vedeti ca lumea este mai buna decat voi in ceva ce nu sunteti voi buni pisamas pe toata familia ta clar , du-te si culca-te ;( e de la 0 baitas fmm de inapt Asta e facuta cu un prieten atat de n.o.O.b.z.O.o.r.i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 oke hai sa clarific o situatie, in primul rand vreau psd. in al 2lea rand ai grija cu limbajul la urmatorul post de genu ai warn + suspend, daca ai chef sa injuri ai gresit comunitatea prietene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kLeeZ Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav3n Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di Stephano Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Deci omule, aici e o comunitate de oameni care se respecta reciproc in ciuda varstei pe care o avem. nu vi tu sa ne injuri pe noi si sa ne faci in toate felurile. cat despre acreatiile tale pe mine unu nu ma intereseaza dac le'ai facut tu sau altcine'va. important e ca te'ai bagat in vorba aiurea si ne'ai injurat pe toti ca la usa cortului. din moment ce intri intr'o comunitate respectul e cheia succesului nu injuratuile, bataile de joc sau minciunile. deci eu unu iti dau un sfat prietenesc, revizuieste'ti comportamentul limbajul cat si atitudinea fata de semeni tai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Bebell inca n-ai invatat ce fel de persoane sunt astia. Cola o sa ai warn+suspend pt limbaj aiurea + RIP. Daca erai atat de "mare si tare" asa cum te lauzi ca sti PS, aveai si .PSD. So.. ? kLeeZ - warn+suspend -> post aiurea R3ven - warn+suspend -> post aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterClouD Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 1 (ON) e rip direct na`i psd? nai dovada prietene si ca sa iti spun ceva logic cum imi dovedesti tu mie ca lucrarea aia e facuta de tine si nu de altcineva? 2 (off) chrisitan urat dai warn + suspend esti gen godfather al B-zone`ului ... observ 3 (off) bebel sa ma provoci la duel ca abea te misti .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Bebell si Christian, voi va luati asa de el, dar observatiºi si pe ceilalti, limbaj de genul "dute si culcate" "marsh e rip" se accepta? ... Adica daca e RIP astepti sa dea Designerul closed si gata. Nu sari pe el " E RIP CULCAºTE " nu ai dreptul sa jignesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts