Jump to content

Problema Freeze PC.

AIM Hayden

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Intru la war(Doar la war patesc asa) Primesc niste warninguri gen "Model 102 would`t load in time" si dupa mi se blocheaza PC.
Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/PAB0g

Alte precizări: Nu am umblat la moduri sau la folderul principal, nu a avut nimic pana acum, doar la war mi s-a blocat.

Un mod iti cauzeaza aceasta problema. Asa pateam si eu warning-uri si dupa cel mai inalt nivel de crash unde ti se blocheaza dar jocul ruleaza pana iei crash.

Unul dintre moduri nu ruleaza corect sau are nevoie de un script gen asi loader etc.

Am cautat peste tot pe google si tot ce am intalnit si ce am vazut este ca problema intalnita poate fi cauzata ori de la server desi ar trebuii sa faca la toti la fel ori de la moduri.

In cazul tau sunt sigur ca unele din modurile pe care tu le-ai adaugat sunt prost optimizate, reinstaleaza-ti SAMP-ul clean si verifica daca mai primesti aceste warning-uri.

Daca ai nevoie de moduri testeaza-ti modurile pe rand si nu-ti incarca jocul pentru ca daca sunt prea multe moduri prost optimizate iti vor cauza si alte probleme pe parcurs.

Cu stima si respect, spor la joc si sper sa-ti rezolvi problema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.