Jump to content

[B-Zone Battle] vTuDoR vs Authe

vTuDoR
 Share

Recommended Posts

Cineva care nu a văzut imaginea needitată, nici nu poate deosebi ce se află acolo.

Trebuie să votez o lucrare, merg cu v1, chiar dacă amândoi a-ți întunecat-o prea mult, măcar tu, nu ai mai adăugat pe lângă, brush/pattern ca la v2, ai mers doar cu acele texte.

V2, ai un mod de a lucra, frumos .. doar că, acum, ai dat-o-n bară, nu pot privi principalul obiectiv al imaginii, și anume, mașina.

Edited by Cristina

nu știu ce să spun. făcute în 5 minute?

v1 - lucrarea este mediocră, este păcat că n-a fost folosit un sharpen more la sfârșit, (un simplu sharpen n-ar fi fost de ajuns), textul mi se pare puțin neclar, se vede că la textul principal ai vrut să micșorezi spațiul dintre litere, poate nu cea mai bună alegere, iar la textul secundar trebuie probabil să pui un preset la spațiul dintre caractere, căci așa a ieșit neclar. cum a zis și Cristina mai sus, din păcate nu prea se înțelege obiectul pozei.

v2 - de unde să încep.. redimensionarea. vreau să știu cum ai făcut-o de a ieșit așa? pur și simplu nu arată cum ar trebui, arată de parcă n-ai fi ținut shift + alt când ai redimensionat. mai departe, apreciez ce voiai să faci cu culoarea, chiar îți ieșea bine, dacă din când în când mai trăgeai un ochi la obiectul în imagine. de ce? pentru că acum zici că e un simplu brush, nu o mașină a căreia i-a fost schimbată culoarea. cât despre brushurile din colțuri, ți-au ieșit. dau un aspect MAI plăcut pozei. textul este ok, primul cât și al doilea sunt O.K., doar că cel secundar este mai neclar.

votez cu v1 pentru redimensionare și claritate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.