Jump to content

Problema ecran, rezolutie.

Recommended Posts

• Ce problema ai?: Cand ies din GTA SA, respectiv, SA:MP imi apare ecranul negru si singura solutie este de a da restart.

• O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Situatia am pus-o la problema. Nu cred ca este nevoie de componente.

Screenshot/Video: Nu am cum sa fac.

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Nu am gasit nimic in privinta cu asta. O precizare ar fi aceia ca am un televizor pe post de monitor. Pe alte jocuri nu imi face asa, decat pe SA:MP.

Am patit, la mine era de la compatibilitate. Am avut compatibilitatea din cate imi amintesc pe Windows XP nush cum.. si am setat-o pe Windows me (adica Windows 7). Nu stiu ce sa zic, este o varianta sa incerci, iar daca nu functioneaza poti schimba rezolutia desktop-ului in functie de rezolutia monitorului. Mult Succes ! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.