Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema PC


Recommended Posts

  • Ce problema ai?:Bun, deci am sa dau exemplu cs:go-ul ca joc. Problema incepe dupa ceva timp petrecut in joc, timp in care daca stau numai in joc o sa se intample problema mai des, daca mai pun in bara problema se intampla mai rar. Deci, dupa ceva timp petrecut in joc, gen 10-15 minute monitorul se face negru si singura solutie este sa ii dau restart. Totul merge, aud ce se intampla, nu se stinge unitatea, nimic. Doar acest ecran care se face negru. Chestia este ca daca apas pe un buton al tastaturii nu merge, gen se aude un sunet dar nu executa comanda. Am testat daca pc-ul mai functioneaza dupa ce se face ecranul negru si da, chiar mergea, o parere? Daca spuneti ca este de la placa video imi puteti recomanda o placa decenta pentru jocuri video?

  • O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai:Am spus mai sus tot, aveti in acest spoiler niste poze cu componentele:

Screenshot/Video:nu am cum.

Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:http://pctroubleshooting.ro/topic/17608-ecranul-se-face-negru-cand-intru-intr-un-joc/?page=2

https://forum.softpedia.com/topic/939085-ecran-negru-win-7/

http://www.mygarage.ro/pc-mechanics/104500-problema-ecran-negru.html

http://www.mygarage.ro/pc-mechanics/186918-ecran-negru-jocuri.html

Am incercat si testul ala furmark si imi ajunge la 100+ grade C in max 4 minute.

Edited by Sprite RPG1
Link to comment
Share on other sites

@@Sprite CSGO,

Salut, problema este clar de la placa video, este si logic ca de la ea este din moment ce iti face asa doar cand esti in jocuri(din ce ai explicat tu), daca era de la altceva iti facea si cand umblai pe desktop.

 

Pentru recomandari te rog sa faci un topic aici

 

https://forum.b-zone.ro/forum/244-hardware-discussions-recommendations-and-problems/

 

Closed

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.