Jump to content

Recomandare PC.

Recommended Posts

1. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?: 2500-3000Lei.

2. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):Periferice.

Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?:Momentan am un monitor cu iesire VGA, cred 1280x1024, trebuie sa-l schimb dar nu acum.

Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?: Nu.

La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.: Gaming in general dar si in Photoshop, after effects.

Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: Battlefield 1, GTA V, CS:GO, Overwatch.

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu conteaza.

Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci): Nu.

Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile):In 10 zile.

În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?:Nu.

Alte precizari:Daca se poate sa fie cu un i5 mai bunicel, Multumesc.

Edited by Valad

• Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?: 2500-3000Lei.

• Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):Periferice.
  • Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?:Momentan am un monitor cu iesire VGA, cred 1280x1024, trebuie sa-l schimb dar nu acum.

• Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?: Nu.
  • La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.: Gaming in general dar si in Photoshop, after effects.
  • Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?: Battlefield 1, GTA V, CS:GO, Overwatch.
  • Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Nu conteaza.
  • Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci): Nu.
  • Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile):In 10 zile.
  • În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?:Nu.
  • Alte precizari:Daca se poate sa fie cu un i5 mai bunicel, Multumesc.
Asta e recomandarea mea: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2624546/ prețul depășește bugetul inițial cu 200 lei. Dacă nu mai poți face rost de încă 200lei, ai 2 opțiuni: 1. Ori pui un 1050ti in locul 1060-ulii 2. Păstrezi hardiskul care-l ai acum. Edited by Beizadeaua Risky

Am venit șho cu două recomandări, una AMD una Intel, va rămâne alegerea ta.

AMD: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2625014/

Intel: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2625002/

*Dacă vrei să scazi din preț poți înlocui RX 480-ul cu un RX 470, respectiv 1060 3G.

@@Ocaust, Multumesc, cred ca voi alege wish-list-ul lui Harambe dar cred ca voi schimba acel 1060 cu RX 480 de 4GB, sa vad. Daca mai are cineva wish-list poate sa mi-l dea. Dar dintre I5 7400 si I5 6400 care e mai ok? 7400 e mai ieftin putin si cam la fel.

Edited by Valad

@@Ocaust, Multumesc, cred ca voi alege wish-list-ul lui Harambe dar cred ca voi schimba acel 1060 cu RX 480 de 4GB, sa vad. Daca mai are cineva wish-list poate sa mi-l dea. Dar dintre I5 7400 si I5 6400 care e mai ok? 7400 e mai ieftin putin si cam la fel.

de ce sa schimbi 1060 cu rx 480??? nu te inteleg. te atrage ca are 4gb vram?

deci kaby lake = skylake cu grafica integrata mai buna. NU te intereseaza aspectul asta.

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2629906/

iesi mai scump, si sporul de performanta e mic. esti dispus sa dai inca 3 milioane pentru cateva FPS-uri?

Vlad

la momentul actual 1060-ul e mai bun. dar stai sa vedem ce drivere scot cei de la AMD. momentan nu e foarte bine optimizat.

Edited by harambe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.