Jump to content

[1 MAI] Cabana

ome
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Cabana
Gen:
Data: 29.04.2017
Scurta prezentare: Doi tineri se hotarasc sa mearga la cabana de 1 mai. Ce vor face acolo? Veti afla in clip.
Link:

Prea exagerat finalul.

Am vrut sa inchei intr-un mod dramatic, dar totusi sarcastic. N-am vrut sa mai lungesc deoarece clipul avea deja peste 5 minute. Dar voi lua parerea ta in considerare in viitoarele mele proiecte :D

Cateodata parca e nevoie de un mic avant din spate, e nevoie de un pic de dinamicitate in videouri.

Sa faci ceva dinamic, sa capteze lumea. O buna parte din vizualizatori nu o sa se uite la 5 minute de subtirari fara voce, cu muzica pe fundal.

Te pricepi, dar poti mai mult. Nu te descuraja. Ai putea face videouri fantastice cu un pic de munca si imaginatie.

Ceva dinamic, boom-boom, miscari scenice, secvente dinamice una dupa alta, sarituri in piscina, orice, orice dinamic.

Cu "lucrurile" astea dinamice o sa captezi lumea. Un scenariu in care 2 oameni stau si povestesc 5 minute, o sa atragi doar persoanele care merg la opera, si vor ceva linsitit.

Cred ca poti mult mai mult, si sunt sigur ca o sa faci! Te astept la COTM cu ceva super!

Felicitari!

Cateodata parca e nevoie de un mic avant din spate, e nevoie de un pic de dinamicitate in videouri.

Sa faci ceva dinamic, sa capteze lumea. O buna parte din vizualizatori nu o sa se uite la 5 minute de subtirari fara voce, cu muzica pe fundal.

Te pricepi, dar poti mai mult. Nu te descuraja. Ai putea face videouri fantastice cu un pic de munca si imaginatie.

Ceva dinamic, boom-boom, miscari scenice, secvente dinamice una dupa alta, sarituri in piscina, orice, orice dinamic.

Cu "lucrurile" astea dinamice o sa captezi lumea. Un scenariu in care 2 oameni stau si povestesc 5 minute, o sa atragi doar persoanele care merg la opera, si vor ceva linsitit.

Cred ca poti mult mai mult, si sunt sigur ca o sa faci! Te astept la COTM cu ceva super!

Felicitari!

Multumesc de feedback! Inca sunt la inceput si mi-e foarte greu sa lucrez doar cu NPC-urile de pe mix. Voi incerca sa-mi schimb directia spre "ce ii place publicului", nu "ce imi place mie". Priveam lucrurile in modul meu. Dar se poate schimba :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.