Jump to content

Problemaaaaaaaaaaaaaa

Recommended Posts

Salut am si eu o problema cu pc meu cand deschid pc si stau si eu 3 ore merge mai greu si cateodata cand deschid si ma uit la procesor arata 1.00 in loc de 2.71 gh ... oare de ce mam dus la servis mi la facut si am formatat pc si mia aparut iar 1.00......

E din cauza de la praf??

o fii procesor AMD Athlon care daca ai 2.71 iti arata mai putin,sau nush daca ai intrat in joc si iti arata 2.71,si dupa 1.00 atunci nustiu...

Iti spun eu care e problema.

Daca ai procesor multi-core (dual-core, quad-core etc.) sa nu crezi ca toate nucleele vor functiona simultan. Unul va merge tot timpul, iar celalalt (e) va/vor ajunge la capacitate maxima, doar cand tu iti expui PC`ul la capacitate maxima (in cazul nostru - joci un joc de ultima generatie).

Daca e multi-core asta e explicatia, iar daca nu, inseamna ca nu iti citeste procesorul cum trebuie si ceva nu e-n regula.

Edited by censored

Este o optiune in bios am impresia ca se numeste EIST . (Enhanced Intel SpeedStep Technology)

Nu este nici o problema cu procesorul tau,el sta la 1GHZ cand nu este solicitat . In schimb cand il soliciti urca la capacitatea lui stock.in cazul tau 2.71

E exact ce spuneam si eu, spammere.

Scuzati de OFF.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.