Jump to content

Căcat de update - Forum

Dan Cooper

Recommended Posts

7 minutes ago, Kasparov said:

să zicem că n-ai auzit de metafore. dar nu-i nimic mă, fortza samp.

Sunt sigur ca nota ta de la examenul maturitatii va fi de peste 8. Ai niste replici geniale.

Mi-e milă de unii dintre voi, mai ales de Claudiu.

Mi-e milă pentru că nu aveţi pic de personalitate în viaţa reală, decât pe nişte forumuri.

Claudiu, ţie-ţi place să te iei de toată lumea pe motive de nimic?

Stai dracu' în banca ta şi vezi-ţi de treabă, frustratule.

1 hour ago, Zokee said:

Sunt sigur ca nota ta de la examenul maturitatii va fi de peste 8. Ai niste replici geniale.

Sunt și eu sigur că nota ta la examenul ironiei va fi de peste 8. Felicitări, ce să zic.

1 hour ago, Juve Voda said:

N-are nici cea mai mica legatura ce ai zis tu cu vreo metafora. =))

Asa sa spui si la scoala si va fi bine...

Infrastructura este structura, și componentele sau elementele de bază necesare într-un domeniu de activitate, cum ar fi: la construcții (fundamentul, structura de rezistență) . Fundament - Element de construcție sau ansamblu de astfel de elemente prin intermediul cărora se sprijină o construcție, o lucrare etc.

Forumul stă la bază, iar subforumurile (după nume deja poți înțelege că sub - care merge după) sunt elementele care sunt adăgate la bază (aKa forumul în sine).

Nush dacă e prea grea asemenea informație pentru un jucător de SA-MP, în orice caz /helpme.

33 minutes ago, Kasparov said:

Sunt și eu sigur că nota ta la examenul ironiei va fi de peste 8. Felicitări, ce să zic.

Infrastructura este structura, și componentele sau elementele de bază necesare într-un domeniu de activitate, cum ar fi: la construcții (fundamentul, structura de rezistență) . Fundament - Element de construcție sau ansamblu de astfel de elemente prin intermediul cărora se sprijină o construcție, o lucrare etc.

Forumul stă la bază, iar subforumurile (după nume deja poți înțelege că sub - care merge după) sunt elementele care sunt adăgate la bază (aKa forumul în sine).

Nush dacă e prea grea asemenea informație pentru un jucător de SA-MP, în orice caz /helpme.

Prin fundament nu se refera la o baza in sine, ci la o constructie efectiva pe pamant. Cat priveste partea cu domeniul de activitate, este fortata utilizarea cuvantului alaturi de ideea de forum. 

Nu stiu unde studiezi, asa ca nu voi arunca cu vorbe aiurea asa cum o faci tu, dar ''jucatorul asta de SA:MP'' de care vorbesti tu a realizat destule lucruri legat de studii cat sa nu fie un ''simplu jucator''. Cu toate astea, ma bucur ca avem printre noi o eminenta care sa ne mai deschida ochii din cand in cand noua, cacatilor care isi pierd vremea pe forumul asta sau pe unele jocuri de aici. Cu ce te ocupi?

17 hours ago, Juve Voda said:

Prin fundament nu se refera la o baza in sine, ci la o constructie efectiva pe pamant. Cat priveste partea cu domeniul de activitate, este fortata utilizarea cuvantului alaturi de ideea de forum.

Mă lași fără cuvinte. 

17 hours ago, Juve Voda said:

Nu stiu unde studiezi, asa ca nu voi arunca cu vorbe aiurea asa cum o faci tu, dar ''jucatorul asta de SA:MP'' de care vorbesti tu a realizat destule lucruri legat de studii cat sa nu fie un ''simplu jucator''. Cu toate astea, ma bucur ca avem printre noi o eminenta care sa ne mai deschida ochii din cand in cand noua, cacatilor care isi pierd vremea pe forumul asta sau pe unele jocuri de aici. Cu ce te ocupi?

N-am zis nimic de câcați, dar dacă așa te vezi unicul lucru ce eu pot face e să-ți respect opiniile.

P.S. Mă faci să roșesc.

Asa este, ii de cacat update-ul asta. Dar mai trebuie uneori sa facem update ca sa nu ne trezim cu cate un deface de la prietenii nostri din Rusia.

Lucrez cu Kelton la o tema care se va apropia de ceea ce aveam noi inainte. Ia cu paine: 

• Bobo locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.