Jump to content

Porblema samp.

savica2

Recommended Posts

Nu stiu ce sa zic.

Incearca sa bagi alt gta_sa.exe.

Uite aici unul: http://www8.zippyshare.com/v/nOaiHPLN/file.html

Pune acele 2 fisiere "gta_sa.EXE" si "data" in folderul principal al jocului si dai Replace, si vezi daca-ti merge.

Sterge tot ce tine de GTA, sterge SA:MP-ul cu programul ''unintall'' (il gasesti in folderul unde ai SA:MP instalat) apoi reinstaleaza GTA-ul iarasi, poate asa merge, succes!

2 hours ago, WaZZy Legend said:

Sterge tot ce tine de GTA, sterge SA:MP-ul cu programul ''unintall'' (il gasesti in folderul unde ai SA:MP instalat) apoi reinstaleaza GTA-ul iarasi, poate asa merge, succes!

Primesti un avertisment pentru post inutil, același lucru l-am zis si eu.

:topic_closed:

Momentan nu se pot inchide topicurile, cine mai postează dupa mine primește avertisment.

Uite aici daca nu ai reusit sa rezolvi inca.

29 minutes ago, R0adSILENT said:

Descarca CCleanMaster si sterge jocul din accest program, am avut si eu eroarea asta si am rezolvat o cu CClean-ul. SUCCES!

Sunteti chiar batuti in cap, PRIMESTI UN AVERTISMENT PENTRU POST INUTIL.

Momentan nu se pot inchide topicurile, cine mai postează dupa mine primește avertisment.

On Saturday, May 13, 2017 at 5:25 PM, Heisenberg said:

Primesti un avertisment pentru post inutil, chiar asa de orbi sunteti? Nu vedeți ce scriu?

:topic_closed:

Ba dar care este problema ta? Inceteaza sa mai faci pe moderatorul si lasa oamenii sa ajute.

Crezi ca daca arunci cu avertismente si cu topic closed ajuti pe cineva?

Nu are nimeni orgasme cand dai tu topic closed si av. Incearca sa dai sanctiuni numai daca esti nevoit 100%, nu una doua si sfatul meu e sa astepti pana cand o sa poti bloca topicurile pentru ca mereu o sa fie unu ca mine care o sa posteze dupa tine numai ca sa ti faca in ciuda, avand in vedere comportamentul tau de Dumnezeu in topicurile astea.

7 hours ago, Rough said:

Ba dar care este problema ta? Inceteaza sa mai faci pe moderatorul si lasa oamenii sa ajute.

Crezi ca daca arunci cu avertismente si cu topic closed ajuti pe cineva?

Nu are nimeni orgasme cand dai tu topic closed si av. Incearca sa dai sanctiuni numai daca esti nevoit 100%, nu una doua si sfatul meu e sa astepti pana cand o sa poti bloca topicurile pentru ca mereu o sa fie unu ca mine care o sa posteze dupa tine numai ca sa ti faca in ciuda, avand in vedere comportamentul tau de Dumnezeu in topicurile astea.

Primesti un avertisment pentru post inutil, nu te freaca pe tine grija cum si ce moderez eu, tinere.

On 12.05.2017 at 11:24 PM, Heisenberg said:

Totuși ai un model de respectat. Dezinstaleaza Gta, restart la calculator, șterge tot ce cine de joc si il instalezi.

După ce ca dai informații eronate, te mai și crezi buricul pămantului. Las-o mai ușor cu comportamentul asta de diva(sau poate div :-?) ca nu te halește nimeni. Dadada, știu, am avertisment. Sa fie primit, zic!

On: Dezinstaleaza Microsoft Visual C++ și instalează altul(cum îți arată in videoul care ti l-a lăsat mai sus hiveswat. Dacă nici așa nu merge, crează-ti un nou user de Windows.

O rezolvarea mai rapida ar fi sa-ti faci un alt user din Windows si sa instalezi acolo SA-MP.

@Heisenberg calmeaza-te putin. Nu vad sa fi scris @savica2 ca si-a rezolvat problema.

• Bobo locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.