savica2 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Ma poate ajuta cineva?Am incercat sa dau reinstal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Nu stiu ce sa zic. Incearca sa bagi alt gta_sa.exe. Uite aici unul: http://www8.zippyshare.com/v/nOaiHPLN/file.html Pune acele 2 fisiere "gta_sa.EXE" si "data" in folderul principal al jocului si dai Replace, si vezi daca-ti merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Totuși ai un model de respectat. Dezinstaleaza Gta, restart la calculator, șterge tot ce cine de joc si il instalezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A Z Z Y Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Sterge tot ce tine de GTA, sterge SA:MP-ul cu programul ''unintall'' (il gasesti in folderul unde ai SA:MP instalat) apoi reinstaleaza GTA-ul iarasi, poate asa merge, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUR SI SIMPLU DussT Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Salut! Linkul catre acest topic si rezolvarea din el e posibil sa te ajute. Topicul sau modalitatea aceea din el nu e creata de mine, doar ii dau share. Sper ca te va ajuta. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 2 hours ago, WaZZy Legend said: Sterge tot ce tine de GTA, sterge SA:MP-ul cu programul ''unintall'' (il gasesti in folderul unde ai SA:MP instalat) apoi reinstaleaza GTA-ul iarasi, poate asa merge, succes! Primesti un avertisment pentru post inutil, același lucru l-am zis si eu. Momentan nu se pot inchide topicurile, cine mai postează dupa mine primește avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Uite aici daca nu ai reusit sa rezolvi inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 4 minutes ago, hiveswaT said: Uite aici daca nu ai reusit sa rezolvi inca. Primesti un avertisment pentru post inutil, chiar asa de orbi sunteti? Nu vedeți ce scriu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoLd eXe Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Descarca CCleanMaster si sterge jocul din accest program, am avut si eu eroarea asta si am rezolvat o cu CClean-ul. SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 29 minutes ago, R0adSILENT said: Descarca CCleanMaster si sterge jocul din accest program, am avut si eu eroarea asta si am rezolvat o cu CClean-ul. SUCCES! Sunteti chiar batuti in cap, PRIMESTI UN AVERTISMENT PENTRU POST INUTIL. Momentan nu se pot inchide topicurile, cine mai postează dupa mine primește avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 On Saturday, May 13, 2017 at 5:25 PM, Heisenberg said: Primesti un avertisment pentru post inutil, chiar asa de orbi sunteti? Nu vedeți ce scriu? Ba dar care este problema ta? Inceteaza sa mai faci pe moderatorul si lasa oamenii sa ajute. Crezi ca daca arunci cu avertismente si cu topic closed ajuti pe cineva? Nu are nimeni orgasme cand dai tu topic closed si av. Incearca sa dai sanctiuni numai daca esti nevoit 100%, nu una doua si sfatul meu e sa astepti pana cand o sa poti bloca topicurile pentru ca mereu o sa fie unu ca mine care o sa posteze dupa tine numai ca sa ti faca in ciuda, avand in vedere comportamentul tau de Dumnezeu in topicurile astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 7 hours ago, Rough said: Ba dar care este problema ta? Inceteaza sa mai faci pe moderatorul si lasa oamenii sa ajute. Crezi ca daca arunci cu avertismente si cu topic closed ajuti pe cineva? Nu are nimeni orgasme cand dai tu topic closed si av. Incearca sa dai sanctiuni numai daca esti nevoit 100%, nu una doua si sfatul meu e sa astepti pana cand o sa poti bloca topicurile pentru ca mereu o sa fie unu ca mine care o sa posteze dupa tine numai ca sa ti faca in ciuda, avand in vedere comportamentul tau de Dumnezeu in topicurile astea. Primesti un avertisment pentru post inutil, nu te freaca pe tine grija cum si ce moderez eu, tinere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 On 12.05.2017 at 11:24 PM, Heisenberg said: Totuși ai un model de respectat. Dezinstaleaza Gta, restart la calculator, șterge tot ce cine de joc si il instalezi. După ce ca dai informații eronate, te mai și crezi buricul pămantului. Las-o mai ușor cu comportamentul asta de diva(sau poate div :-?) ca nu te halește nimeni. Dadada, știu, am avertisment. Sa fie primit, zic! On: Dezinstaleaza Microsoft Visual C++ și instalează altul(cum îți arată in videoul care ti l-a lăsat mai sus hiveswat. Dacă nici așa nu merge, crează-ti un nou user de Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 O rezolvarea mai rapida ar fi sa-ti faci un alt user din Windows si sa instalezi acolo SA-MP. @Heisenberg calmeaza-te putin. Nu vad sa fi scris @savica2 ca si-a rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 @Bobo au trecut de mult cele 48 de ore conform: Inca nu se pot inchide topicurile la aceasta sectiune (defapt nu il am nu stiu de ce, desii am acces la celelalte) si astia pentru +1 ar zice orice ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Trimite-i un PM lui DaniSteptu si se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savica2 Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 15 hours ago, Bobo said: O rezolvarea mai rapida ar fi sa-ti faci un alt user din Windows si sa instalezi acolo SA-MP. @Heisenberg calmeaza-te putin. Nu vad sa fi scris @savica2 ca si-a rezolvat problema. Mi-am rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Ok, ma bucur. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.