DerecK KIA ZEW Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu imi apar zonele cand dau [/turfs] Screenshot (în caz că este necesar): https://postimg.org/image/lgc0r8smh/ Alte precizări: Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustinTM Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Cred ca este din cauza modului de la mini mapa deoarece ai și font-ul schimbat și cred ca de asta încearcă sa ștergi modu și sa îl bagi iară și vezi dacă merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 3 minutes ago, JustinTM said: Cred ca este din cauza modului de la mini mapa deoarece ai și font-ul schimbat și cred ca de asta încearcă sa ștergi modu și sa îl bagi iară și vezi dacă merge. Am incercat sa schimb hud-ul radardiscul si tot degeaba. Ramane sa dau dezinstal la samp si sa imi bag din nou modurile.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Flacko Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Din cate observ erai la event => erai in alta lume virtuală, acolo nu sunt turfuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 49 minutes ago, Flacko said: Din cate observ erai la event => erai in alta lume virtuală, acolo nu sunt turfuri. Aici era un exemplu, nu te contrazic ca eram intr-o alta lume si nu mergea /turfs, dar si cand sunt in lumea principala tot nu apar zonele. In fine mi-am bagat un alt modpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reserved Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Nu e din cauza că este în alt virtual, la war nu ești în alt virtual world și tot îți merge? La fel și când ești în vw 0 cum îți merge. M-ai marcat cu chestia asta. Încearcă să-ți bagi modurile lui KAPPA_ sunt foarte bune și dai numa 10/10 la war cu m4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 22 minutes ago, zacKSENPAI said: Nu e din cauza că este în alt virtual, la war nu ești în alt virtual world și tot îți merge? La fel și când ești în vw 0 cum îți merge. M-ai marcat cu chestia asta. Încearcă să-ți bagi modurile lui KAPPA_ sunt foarte bune și dai numa 10/10 la war cu m4. Exact pe acelea mi le-am bagat. Mai editez eu radardiscul si interface editorul si e gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.