Jump to content

Problema [/turfs]

DerecK KIA ZEW

Recommended Posts

Cred ca este din cauza modului de la mini mapa deoarece ai și font-ul schimbat și cred ca de asta încearcă sa ștergi modu și sa îl bagi iară și vezi dacă merge.

3 minutes ago, JustinTM said:

Cred ca este din cauza modului de la mini mapa deoarece ai și font-ul schimbat și cred ca de asta încearcă sa ștergi modu și sa îl bagi iară și vezi dacă merge.

Am incercat sa schimb hud-ul radardiscul si tot degeaba. Ramane sa dau dezinstal la samp si sa imi bag din nou modurile..

49 minutes ago, Flacko said:

Din cate observ erai la event => erai in alta lume virtuală, acolo nu sunt turfuri.

Aici era un exemplu, nu te contrazic ca eram intr-o alta lume si nu mergea /turfs, dar si cand sunt in lumea principala tot nu apar zonele.

In fine mi-am bagat un alt modpack.

Nu e din cauza că este în alt virtual, la war nu ești în alt virtual world și tot îți merge? La fel și când ești în vw 0 cum îți merge.

M-ai marcat cu chestia asta. Încearcă să-ți bagi modurile lui KAPPA_ sunt foarte bune și dai numa 10/10 la war cu m4.

22 minutes ago, zacKSENPAI said:

Nu e din cauza că este în alt virtual, la war nu ești în alt virtual world și tot îți merge? La fel și când ești în vw 0 cum îți merge.

M-ai marcat cu chestia asta. Încearcă să-ți bagi modurile lui KAPPA_ sunt foarte bune și dai numa 10/10 la war cu m4.

Exact pe acelea mi le-am bagat. Mai editez eu radardiscul si interface editorul si e gata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.