Jump to content

B-Zone Tv -FreeRunning Done By AxeYa

AxeYaTheFlyGirl
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:Freerunning Done By AxeYa

Gen:Entertaiment

Durată:05.04

Data lansării:23.08.2010 (August)

Scurtă prezentare:Fiecare Inceput De Zi In Viata AxeY'ei

Link către clip:

Vezi mai multe din Jocuri, Gameplay pe 220.ro

Vizionare Placuta !!!

Astept Parerile Voastre

Edited by AxeYaTheFlyGirl

Pff radikal nui ideea ta .... degeaba zici .Primu film pe b-zone cu asa ceva a fost facut de Guardian... deci normal toti ati copiat dupa el.

Ai acuzat degeaba.

Axeya tiam zis acum 1 sapt sai scoti effectul acela ..

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=15134

TheGuardian a facut primul film parkour pe B-zone.

Cum zice si balon,practic amandoi(radikal+axeya) ati copiat dupa el.

nu-mi place cum ai filmat+editat, nu ti-a iesit saritura la 4:22.

Frate, face exact ce vrea ea.. nu conteaza cine a facut primul film, sau etc.. aveti drepturi de autor pe filmele facute de voi ?! ( raspunsul este NU ),pai in cazul asta.. poate sa faca tot B-Zone un film de genul asta. Macar ea s-a chinuit sa faca ceva, voi ..ce faceti ?! da-ti din gura toata ziua,ca niste babe.. TATELOR. Doar atat stiti,sa criticati pe toata lumea, voi.. perfectilor.. un sfat: uitati-va in oglinda, la varsta de 12 - 15 ani nu prea va vad in masura sa criticati pe nimeni. Si nici unul dintre noi, nu trebuie sa criticam pe nimeni. Probabil ca multi o sa ma urasca dupa postul asta, si o sa incerce ei sa se dea " gangsteri " intre 4 pereti..dar, am o vorba: mi se rupe mi se-n-doaie,mi se face ca de oaie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.