Jump to content

[B-zone Battle] Rowy vs Cristina

Rowyy
 Share

Recommended Posts

3 minutes ago, SKiPPER PiNGUiNUL said:

Votez v1 deoarece e mult mai buna lucrarea fata de a ta.. tu nu i-ai facut mai nimic la partaitu ala de om 

Deci e o lukrare frumoasa bv stimate Malone

Vot anulat. „Deoarece e mult mai bună lucrarea față de a ta”

1. Nu este un argument solid.

2. Aveți grijă cum vă vorbiți cu prietenii să voteze lucrarea că s-ar putea să primiți o perioadă de ban lungă în secțiunea photoshop.

2 minutes ago, SKiPPER PiNGUiNUL said:

Votez v1 deoarece e mult mai buna lucrarea fata de a ta.. tu nu i-ai facut mai nimic la partaitu ala de om 

Deci e o lukrare frumoasa bv stimate Malone

Daca nu stii macar taci.

Votez lucrarea cu numarul 2, imi plac mult mai mult efectele alese, s-a pastrat tiparul, pe cand lucrarea cu numarul 1 nu mi se pare asa "WOW", prin integrarea unei texturi, nu arata natural absolut deloc, pentru ca simplitatea uneori avantajeaza si Rowy stii prea bine ca mereu am favorizat simplitatea, mai ales in render.

Votez nr.2, imi place foarte mult simplitatea si claritatea, iar aceasta lucrare indeplineste conditiile mele.

Totusi, imi place ideea de la prima lucrare, cred ca putea iesea chiar ceva mai misto, dar e ceva mai original si apreciez asta. 

Nu e panica, a mai vorbit el si alta data cand trebuia sa taca, de ce sa ai asteptari mai mari cand el scrie 'an spatiu' si 'nam'

Votez lucrarea nr2, double exposure, scurt si la obiect, simplu si curat.

* lucrarea nr1, apreciez efortul, dar te-ai intins prea mult pentru un avatar, daca tot ai ales sa mergi in directia asta, trebuia sa ilustrezi intregul stock.

• .Levy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.