Unique Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 - Free to wear - - Olds - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Sunt superbe <3 imi plac stock urile, textul e ''fain'' si la blur nu ai ce comenta. Bravo si mult succes pe viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 2, 2017 Author Share Posted June 2, 2017 (edited) 6 hours ago, Elena said: Sunt superbe <3 imi plac stock urile, textul e ''fain'' si la blur nu ai ce comenta. Bravo si mult succes pe viitor. Ce e sub avatare sunt pe render, nu pe stock. shadyyart.tumblr.com <- stock-uri de calitate *ti'as fii dat rep, dar nu stiam ca e limita de 10/zi. Edited June 2, 2017 by Unique 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TyreeMDFK Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Foarte tare, imi plac render-urile foarte mult. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 - another free to wear session - - exclusive - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 5, 2017 Author Share Posted June 5, 2017 - rappers stuff - - requests - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Mor , imi place v2 la nebunie. Imi place cum iti alegi stockurile , textul e dragutel si el dar se poate mai bine. Felicitari <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 8, 2017 Author Share Posted June 8, 2017 - ceva de la 0, din lipsa de instrumente nu am avut cum sa fac si shading - Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 apreciez ca faci si altceva in afara de niste avatare spalacite, nu sunt foarte bune, dar nici rele nu sunt, good luck 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 felicitări, sunt OK, însă mai ai de lucrat. folosește sharpen în lucrări și încearcă să nu mai lucrezi cu text că nu-ți iese 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 7 hours ago, T4L Complex said: încearcă să nu mai lucrezi cu text că nu-ți iese felul in care foloseste el textul e de cel putin 2 ori mai bun decat al tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 43 minutes ago, champagnepapi said: e de cel putin 2 ori mai bun decat al tau prietene, n-am comentat aici pentru a căuta ceartă, doar i-am zis că nu știe să lucreze cu text. m-ai văzut pe mine să fac lucrări cu text bitmap pus peste size-ul lui maxim? nu. folosește tot timpul același font și nu arată foarte bine. și apropo, trebuie să fiu eu maestru pentru a-i comenta? nu prea cred, îmi pot spune părerea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 1 hour ago, T4L Complex said: prietene, n-am comentat aici pentru a căuta ceartă, doar i-am zis că nu știe să lucreze cu text. m-ai văzut pe mine să fac lucrări cu text bitmap pus peste size-ul lui maxim? nu. folosește tot timpul același font și nu arată foarte bine. și apropo, trebuie să fiu eu maestru pentru a-i comenta? nu prea cred, îmi pot spune părerea. De ce te ataci asa? Cum tu ti-ai spus parerea asa mi-am spus si eu parerea, incadrarea si cromatica textului lui e mult mai buna decat a ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Just now, champagnepapi said: De ce te ataci asa? Cum tu ti-ai spus parerea asa mi-am spus si eu parerea, incadrarea si cromatica textului lui e mult mai buna decat a ta Dacă vrei să-ți spui părerea te invit pe portofoliul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Just now, T4L Complex said: Dacă vrei să-ți spui părerea te invit pe portofoliul meu. Pierdere de timp, ca probabil o sa zici ca sunt hater, nu o sa fii de acord cu mine si nu o sa inveti nimic din critica mea, cunosc prea bine "designerii" de duzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Just now, champagnepapi said: Pierdere de timp, ca probabil o sa zici ca sunt hater, nu o sa fii de acord cu mine si nu o sa inveti nimic din critica mea, cunosc prea bine "designerii" de duzina Nu sunt așa, nu sunt atât de retardat încât să zic că ești hater doar dacă îți spui părerea, pe mine m-a enervat că ai comentat în topicul aiurea. faci ce vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 10, 2017 Author Share Posted June 10, 2017 On 09.06.2017 at 6:43 AM, T4L Complex said: felicitări, sunt OK, însă mai ai de lucrat. folosește sharpen în lucrări și încearcă să nu mai lucrezi cu text că nu-ți iese Folosesc sharpen in lucrari, chiar in toate, daca nu observi e partea a 2-a. Stiu ca am probleme cu textu' si sincer nici macar nu ma bazez asa mult pe text in lucrari, conteaza mai mult continutu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blwStar Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 10, 2017 Author Share Posted June 10, 2017 - de la 0 (redesigned) - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 16 hours ago, Unique said: - de la 0 (redesigned) - ai facut-o de la 0 din pen tool sau ai facut mai intai schita pe o foaie? arata bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 11, 2017 Author Share Posted June 11, 2017 (edited) 6 hours ago, champagnepapi said: ai facut-o de la 0 din pen tool sau ai facut mai intai schita pe o foaie? arata bine Am luat un skull drawing de pe net. E facut doar din mouse, nu folosesc tableta grafica. Si ca un plus, daca te intrebi cum desenez, arunca un ochi aici : Edited June 11, 2017 by Unique Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Sunt frumoase si mie imi place textul , mai usor cu post-huntul ca nu suntem aici sa ne certam , suntem aici sa ii comunicam parerea noastra baiatului asta. Felicitari pentru munca depusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Lucrezi bine la creatii dar la avatare mai ai de lucrat la blur si la text, kw! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 15 hours ago, ToVarasu Adrian said: Lucrezi bine la creatii dar la avatare mai ai de lucrat la blur si la text, kw! Nu prea mai stau de avatare ce'i sincer, nu prea mai stau de nimic. - walter white vector design - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 - render sig - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts