Jump to content

Portofoliu - Unique

Unique
 Share

Recommended Posts

6 hours ago, Elena said:

Sunt superbe <3 imi plac stock urile, textul e ''fain'' si la blur nu ai ce comenta. Bravo si mult succes pe viitor.

Ce e sub avatare sunt pe render, nu pe stock. :)

shadyyart.tumblr.com <- stock-uri de calitate

*ti'as fii dat rep, dar nu stiam ca e limita de 10/zi. :))

Edited by Unique

43 minutes ago, champagnepapi said:

e de cel putin 2 ori mai bun decat al tau

prietene, n-am comentat aici pentru a căuta ceartă, doar i-am zis că nu știe să lucreze cu text. m-ai văzut pe mine să fac lucrări cu text bitmap pus peste size-ul lui maxim? nu. folosește tot timpul același font și nu arată foarte bine. și apropo, trebuie să fiu eu maestru pentru a-i comenta? nu prea cred, îmi pot spune părerea.

1 hour ago, T4L Complex said:

prietene, n-am comentat aici pentru a căuta ceartă, doar i-am zis că nu știe să lucreze cu text. m-ai văzut pe mine să fac lucrări cu text bitmap pus peste size-ul lui maxim? nu. folosește tot timpul același font și nu arată foarte bine. și apropo, trebuie să fiu eu maestru pentru a-i comenta? nu prea cred, îmi pot spune părerea.

De ce te ataci asa? Cum tu ti-ai spus parerea asa mi-am spus si eu parerea, incadrarea si cromatica textului lui e mult mai buna decat a ta

Just now, champagnepapi said:

De ce te ataci asa? Cum tu ti-ai spus parerea asa mi-am spus si eu parerea, incadrarea si cromatica textului lui e mult mai buna decat a ta

Dacă vrei să-ți spui părerea te invit pe portofoliul meu.

Just now, T4L Complex said:

Dacă vrei să-ți spui părerea te invit pe portofoliul meu.

Pierdere de timp, ca probabil o sa zici ca sunt hater, nu o sa fii de acord cu mine si nu o sa inveti nimic din critica mea, cunosc prea bine "designerii" de duzina

Just now, champagnepapi said:

Pierdere de timp, ca probabil o sa zici ca sunt hater, nu o sa fii de acord cu mine si nu o sa inveti nimic din critica mea, cunosc prea bine "designerii" de duzina

Nu sunt așa, nu sunt atât de retardat încât să zic că ești hater doar dacă îți spui părerea, pe mine m-a enervat că ai comentat în topicul aiurea. faci ce vrei

On 09.06.2017 at 6:43 AM, T4L Complex said:

felicitări, sunt OK, însă mai ai de lucrat. folosește sharpen în lucrări și încearcă să nu mai lucrezi cu text că nu-ți iese

Folosesc sharpen in lucrari, chiar in toate, daca nu observi e partea a 2-a.

Stiu ca am probleme cu textu' si sincer nici macar nu ma bazez asa mult pe text in lucrari, conteaza mai mult continutu'.

6 hours ago, champagnepapi said:

ai facut-o de la 0 din pen tool sau ai facut mai intai schita pe o foaie?

arata bine

Am luat un skull drawing de pe net.

E facut doar din mouse, nu folosesc tableta grafica.

Si ca un plus, daca te intrebi cum desenez, arunca un ochi aici : 

sI8ICRN.jpg

Edited by Unique

Sunt frumoase si mie imi place textul , mai usor cu post-huntul ca nu suntem aici sa ne certam , suntem aici sa ii comunicam parerea noastra baiatului asta. Felicitari pentru munca depusa.

15 hours ago, ToVarasu Adrian said:

Lucrezi bine la creatii dar la avatare mai ai de lucrat la blur si la text, kw!

Nu prea mai stau de avatare ce'i sincer, nu prea mai stau de nimic. :))

- walter white vector design -

wWczhUn.png

• Hawx locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.