Jump to content

B-Zone TV - Drag Race

BaLL
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Drag Race

Gen: Racing

Durată: 2:50 sec

Data lansării: 28/08/2010

Scurtă prezentare: O cursa cu masini intre 2 prieteni

Link către clip:

Edited by BaLL

Pfoa, in momentul in care faci un film trebuie sa aibe o poveste credula sau ceva care sa atraga lumea...

O cursa ? Ce plictisitor ...

Vorbele si limbajul care l-ai folosit este de ... sa nu mai zic.

Felul in care ai filmat este dezamagitor deaoarece nu ai avut actori. In momentul in care faci un film NU TU ESTI ACTOR, tu filmezi daca vrei sa iasa ceva cat de cat...

Muzica ceva pe fundal ca sa mai dezmorteasca atmosfera ? canci ..

Oricum pentru un incepator sper sa iei in serios ce or sa-ti spuna ceilalti care se pricep mai mult ca mine ...

Ai facut ceva cu un prieten , e simpatic.... Sincer cred ca ar fi fost ceva mai interesant sa fi fost o cursa mai lunga , poate pe un aeroport sau pe autostrada .... Sa fi fost mai multa lume.. Daca foloseai moduri sau ceva sa arate mai frumos , poate niste efecte... Incearca sa incadrezi scrisul mai bine sa nu trebuiasca sa scrii "cf" "sal" si altele...

Per total , nu se poate considera un film prea complex.... mai mult o incercare... In timp poate o sa te imbunatatesti. :)

Scrisu e jalnic ...nu ai o poveste pe care sa se bazeze clipul ...e bine ca ai avut curajul sa`l fostezi

nu mai comentati atata e primu film... pentru el cred dar nu trebuie sa-l aberati nu v-a pus nimeni sa va uitati la el da-ti o nota 2,3 sfaturi si atata nul criticati cu filmu e prost film naspa film facut pe graba , nu e frumos asa e munca omului a incercat poate nu si-a dat silinta dar a facut ceva , eu i acord nota 5.50/10 pentru efortul depus si munca facuta

Pfoa, in momentul in care faci un film trebuie sa aibe o poveste credula sau ceva care sa atraga lumea...

O cursa ? Ce plictisitor ...

Vorbele si limbajul care l-ai folosit este de ... sa nu mai zic.

Felul in care ai filmat este dezamagitor deaoarece nu ai avut actori. In momentul in care faci un film NU TU ESTI ACTOR, tu filmezi daca vrei sa iasa ceva cat de cat...

Muzica ceva pe fundal ca sa mai dezmorteasca atmosfera ? canci ..

Oricum pentru un incepator sper sa iei in serios ce or sa-ti spuna ceilalti care se pricep mai mult ca mine ...

Ti-a cerut cineva parerea tie????

Tu daca te-ai apuca sa faci un film nici atata nu-l reusesti, si vii si mai si comentezi

Asta nu e un film, e doar un DRAG RACE, deci nu e un film.

Si lollipop tu dute cu oasis si fa film, de iubire nu veni si sa mi zici tu mie ca vai aia nu e buna aia nu aia nu.

Deci e un DRAG RACE nu film!!!

Ti-a cerut cineva parerea tie????

Tu daca te-ai apuca sa faci un film nici atata nu-l reusesti, si vii si mai si comentezi

Asta nu e un film, e doar un DRAG RACE, deci nu e un film.

Si lollipop tu dute cu oasis si fa film, de iubire nu veni si sa mi zici tu mie ca vai aia nu e buna aia nu aia nu.

Deci e un DRAG RACE nu film!!!

Vrei sa ne demonstrezi cat de incult esti ?

Drag Race ah ? Ai citit numele topicului ? "B-Zone clips"...

Te oftici ca nu te-a dus minciuna prea departe si ai fost demis acu cateva saptamani din Barzini, si nici o factiune nu te accepta ca stie ce fel de persoana esti ?

In momentul in care faci ceva, si il postezi pe forum, iti asumi dreptul la comentarii.

P.S. : 1-0 Pentru Limba Romana !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.