Jump to content

Dodon: "Nu cred că Putin se implică în politica internă a Republicii Moldova"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Dodon: Nu cred că Putin se implică în politica internă a Republicii Moldova VIDEO

Igor Dodon exclude posibilitatea implicării lui Vladimir Putin în politica internă a Republicii Moldova şi sugerează că, de fapt, alţi actori internaţionali ar face acest lucru, însă nu a oferit nume concrete.

„Nu cred că se implică. Eu cred că trebuie să ne uităm la cei care sunt destul de activi în ceea ce ţine de implicarea în campanii electorale, inclusiv din Republica Moldova, dar la sigur mai puţin din partea Federaţiei Ruse”, a declarat Igor Dodon jurnaliştilor marţi, 6 iunie, după depunerea de flori la bustul lui Alexandr Puşkin.

Preşedintele Republicii Moldova a oferit acest răspuns în contextul glumei făcute de Vladimir Putin, la Sankt-Petersburg, unde liderul de la Kremlin a spus „întrebaţi-l pe Dodon, el ştie mai bine”, atunci când a fost întrebat dacă se implică sau nu Rusia în politica internă a altor state.

SURSE: Adevărul.

Edited by BIS aka OldNab

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.