Jump to content

Dragnea, despre schimbarea Guvernului: "Nu cred că ajungem acolo. Sau... cine ştie?"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

7415856-mediafax-foto-alexandra-pandrea-1.jpg?width=605

Schimbarea Guvernului Grindeanu nu va genera o criză politică, a declarat vineri Liviu Dragnea. Liderul PSD a adăugat: "Dar nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?".

Întrebat dacă schimbarea Guvernului ar putea genera o criză politică, Dragnea a răspuns: "Nu, categoric nu. Dar nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?".

El a arătat că discuţiile despre schimbări în Guvern se vor face după finalizarea raportului de evaluare, care va avea loc duminică seara.

"În acest moment exclud orice discuţie despre schimbări. Numai după ce vom avea raportul de evaluare, atunci vom discuta în partid. Dacă va fi nevoie să facem schimbări în Guvern, le vom face pentru a îmbunătăţi implementarea programului de guvernare", a arătat Dragnea.

SURSE: Business MagazinMediafax.

• BIS aka OldNab changed the title to Dragnea, despre schimbarea Guvernului: "Nu cred că ajungem acolo. Sau... cine ştie?"
  • BIS aka OldNab locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.