Jump to content

Primu Meu Portofoliu

Andreis
 Share

Recommended Posts

New Update:

93154814549501922624.jpg

05814595165483063771.jpg

79087954531813654943.jpg

Spunetimi care va place mai mult si apropo inca astept raspuns la afiramatia:

Am incercat de multe ori dar nu chiar daca redimensionez cu shift sau fara la fel imi face.

Edited by Andreis

Pfff....

1.Incearca sa urmezi cat mai multe tutoriale.

2.Nu mai redimensiona renderele aiurea.Seleteaza-l si redimensioneaza cu SHIFT.

3.Textul,nu este deloc integrat...

Oricum mai ai multe de invatat.

Dar pentru inceput este binisor.

Bafta pe viitor.

Borderul este marginea ce apare pe lucrare. Bordura. In general se face neagra.

Faci un layer nou, selectezi rectangular tool, apest Ctrl+A, dai click dreapta pe lucrare(cu rectangular tool) ->stroke. Culoarea neagra, sau ce culoare doresti, setezi pixelii(de preferat nu mai mare de 3), dai OK si vei obtine un border pe lucrarea ta. Succes.

Deci in primu rand! nu este de ajuns sa tii apasat sfift trebuie sa tragi de colturi nu de patratelele alea din mijloc cand redimensionezi..ca sa nu fie turtit

2.Pentru a pune Border la text(apropo e praf nu mai punea atatea drop shadow,Inner shadow sau ce pui tu acolo,pune si tu un arial sau altcv mai simplu ca arata mai frumos si clipping mask sau o culoare apropriata de Background),deci pt a pune border dai la Blending option>stroke si setezi 1 px sau 2..maxim..bine depinde de text

Succes in contiunare!lucreaza cu smudge si urmareste si tu tutoriale(www.ro-sotw.com/forum eu am invatat multe de aici)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.